Horoscop special – zodii pentru care martie va fi o lună perfectă!

horoscop - 67076511 clock wallpapers 1024x768

Horoscop special – zodii pentru care martie va fi o lună perfectă! Am văzut zilele trecute pentru care dintre zodii se anunță o lună martie deloc promițătoare. Astăzi ne uităm la cele 5 zodii care vor avea parte de un început de primăvară perfect:

Berbec
Luna asta este numai bună să te decizi ce vrei să obții, atât pe plan personal, cât și profesional, și să începi să lucrezi pentru a-ți îndeplini obiectivele. Martie este bună și pentru lansarea de noi asocieri. Succesul tău depinde de modul în care vei face față tuturor presiunilor.

 

Rac
În martie, Casa carierei va fi mai puternică decât Casa familiei pentru nativii născuți sub această pecete atrologică. Problemele profesionale vor domina în prima parte a lunii, însă succesul în carieră, care va veni în ultimele zile ale lui martie, vor aduce fericire în sânul familiei. Uneori, ești liber să acționezi conform voinței tale, pe când în alte zile, vei depinde de cei din jur pentru a-ți atinge obiectivele.

Citește și: Horoscop special – sănătatea zodiilor în martie!

Leu
Te vei concentra pe problemele profesionale, în timp ce preocupările familiale vor fi lăsate pe planul doi. Motivul? Orice carieră de succes pentru nativii Leu va avea un impact mare asupra bunăstării familiei. Cooperarea și colaborarea cu cei din jur sunt importante pentru prosperitatea ta, așa că nu le neglija.

Balanță
Martie va fi o lună de tranziție pentru semnul Balanță. Familia va fi pe primul loc în martie 2017, relațiile familiale fiind foarte puternice. Și la muncă lucrurile vor evolua foarte bine, mai ales că ai capacitatea adaptabilității și inteligenței sociale.

Vărsător
Planeta Marte te favorizează în această lună. Acest lucru va avea ca rezultat mai multă pricepere și energie în rezolvarea problemelor. Continuă să faci mișcare cel puțin 30 de minute în fiecare zi, pentru că sportul îți face bine. Simți nevoia să lași furia deoparte și să-ți păstrezi calmul chiar și atunci când lucrurile merg împotriva voinței tale.

Sursă foto: shximai.com

Sursă horoscop: clickpentrufemei.ro

horoscop - oranasterii 768x576 1 150x150Citeste si: Horoscop special – ce șanse ai în dragoste după ora nașterii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.