Horoscop special – zodii născute să fie în centrul atenției!

horoscop - makis 3017451 1280 1024x682

Horoscop special – zodii născute să fie în centrul atenției! Sunt oameni care, în orice situație s-ar afla, preferă să fie într-un con de umbră, de mister și sunt oameni care adoră lumina reflectoarelor, să fie în centrul atenției tuturor. Tu te numeri printre aceste zodii?

Leu
Leul este cu siguranţă cel mai mare iubitor de atenţie. El e o persoană foarte amuzantă care râde chiar şi la glumele lui. Este un prieten excelent şi îi pasă de opiniile celor dragi, ceea ce e şi bine, dar şi rău. Fie că observi sau nu, cunoştinţele tale din această zodie încearcă mereu să îţi îmbunătăţească gândurile.

Gemeni
Gemenii iubesc să fie în centrul atenţiei. Dacă bagi în seamă pe oricine altcineva, iar pe ei nu, ei vor deveni foarte frustraţi. Sunt predispuşi să îţi capteze atenţie într-un fel sau altul şi sunt în stare de orice pentru asta.

Citește și: Horoscop special – zodiile care iau asupra lor orice vină!

Berbec
Berbecul este cunoscut pentru că îşi face simţită prezenţa. Dacă îl enervezi şi devine furios, mânia lui se va dezlănţui şi nu va fi deloc bine pentru tine. Recomandarea astrelor este să eviţi un Berbec nervos. Va face din asta o scenă şi va atrage cu siguranţă atenţia oricui.

Scorpion
Scorpionul poate fi agresiv sau asertiv. Indiferent de situaţie, el îşi va impune punctul de vedere. E o persoană fericită în majoritatea timpului şi are legături puternice de prietenie. Cu toate acestea, dacă se întâmplă ceva rău, el percepe adesea ca fiind sfârşitul lumii. El se va plânge de nenumărate ori de cât de greu i-a fost şi prin câte probleme a trecut în viaţă.

Săgetător
Acest semn zodiacal este foarte aventuros. El atrage atenţia asupra lui prin entuziasmul de care dă dovadă şi prin petreceri. Are o viaţă activă şi se asigură ca toată lumea să ştie asta. E un mare iubitor de popularitate, pe care o atrage fără să facă ceva anume.

Sursă horoscop: Eva.ro

Sursă foto: Pixabay

horoscop - love story 2204921 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – zodii greu de iubit. Ești și tu printre ele?
Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro
Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.