Horoscop special – ce zodii sunt nefericite în căsnicie?

horoscop - casatorie

Horoscop special – ce zodii sunt nefericite în căsnicie? Nu întotdeauna o căsătorie înseamnă iubire, fericire, sentimentul că ai alături de tine omul pe care l-ai visat toată viața. Pentru unele semne zodiacale căsnicia este ca un drum al infernului prin care sunt nevoite să treacă. Te numeri printre ele?

Săgetător
Când vine vorba de căsătorie, Săgetătorii sunt genul de persoane care ar spune „pas”. Au o reţinere în a se implica în ceva atât de profund emoţional precum o căsnicie, iar când ajung într-un mariaj, încep să fie cuprinşi de tot felul de gânduri negative. Săgetătorii sunt firi aventuroase, cărora le place să guste viaţa din plin. Vor să experimenteze cât mai mult şi să nu se implice sentimental. Le este teamă ca prin căsătorie să nu îşi schimbe stilul de viaţă cu care s-au obişnuit. Cu toate acestea, de la o vârstă încep să se gândească la o relaţie pe termen lung. Au nevoie de foarte mult timp până să ia decizia să îşi unească destinul cu al partenerului, iar când o fac, tot au îndoieli că au luat decizia bună.

Taur
Din cauza încăpăţânării de care dau dovadă uneori şi din dorinţa de a domina cât mai mult, Taurii ajung să nu se simtă fericiţi în căsnicie. Mariajul presupune compromisuri şi acceptarea defectelor partenerului şi a opiniilor acestuia, lucru la care Taurii nu se prea pricep. Taurii îşi doresc ca tot timpul ei să fie cei care iau deciziile importante şi ca persoană dragă să le facă mereu pe plac. Când lucrul acesta nu se întâmplă, sentimentele lor variază de la durere la furie. Gândul că îşi vor petrece tot restul vieţii alături de o persoană cu care nu vor putea fi compatibili le provoacă o stare continuă de îndoială.

Citește și: Horoscop special – 3 zodii de bărbați plini de defecte

Gemeni
Faptul că Gemenii sunt persoane dificile este bine ştiut. Firea lor ambiguă şi greu de înţeles le pune mari probleme când vine vorba de o relaţie serioasă. Când sunt singuri, îşi doresc să fie cu cineva, când sunt cu cineva vor să fie singuri. Din cauza acestor frământări interioare, Gemenii ajung să nu se simtă fericiţi în căsnicie. Nativii acestui semn zodiacal au tendinţa să supra-analizeze o problemă şi să se complice cu tensiuni inutile în cuplu. Sunt predispuşi la depresie, iar dacă partenerul nu le acordă suficientă atenţie atunci când nu sunt în apele lor, starea de nefericire li se accentuează.Când sunt într-o căsnicie, Gemenii nu se pot abţine să nu se întrebe dacă au luat sau nu decizia bună, dacă partenerul pe care l-au ales este cu adevărat perechea ideală sau dacă mariajul va merge sau se va sfârşi cu divorţ.

Capricorn
Capricornul este zodia care într-o căsnicie se simte exact ca peştele pe uscat. Firi introvertite şi uneori foarte reci, Capricornii sunt genul de oameni care preferă mai mult singurătatea, decât compania altora. Nu vor să îşi deschidă sufletul în faţă oricui şi pot da dovadă de egoism uneori. Pentru că le plac aventurile şi să ia decizii singuri, căsnicia nu le este pe plac. Nu vor să dea raportul partenerului, nu îşi doresc să facă lucruri care nu le sunt pe plac şi detestă, în general, sentimentul de a fi constrânşi. Din această cauză, nu se vor simţi în largul lor într-o căsnicie şi vor fi adesea tentaţi să însele.

Sursă foto: pixabay

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - together couple duo 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea la prima vedere

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.