Horoscop special – cele mai nefericite combinații de zodii!

horoscop - ghinion casnicie

Horoscop special – cele mai nefericite combinații de zodii! Știm cu toții care sunt zodiile care se potrivesc ca în cele mai frumoase povești de dragoste, a căror iubire pare scrisă de Shakespeare. Dar există și reversu medaliei. Acea combinație de zodii care, puse una lângă alta, aruncă totul în aer.

1. Berbec şi Taur

Voinţa de fier a Berbecului se va lovi ca de un zid de încăpăţânarea Taurului şi niciunul dintre cei doi nu se va mişca din loc. Taurul va dori să ştie exact în ce stadiu se află relaţia, iar Berbecul va fi teribil deranjat de acest aspect. În cazul unei despărţiri, Berbecul are tendinţa de a dispărea pur şi simplu din peisaj, în timp ce Taurul are nevoie de explicaţii peste explicaţii şi clarificări suplimentare până să accepte o astfel de decizie.

2. Taur şi Săgetător

Uneori, Taurul vrea pur şi simplu să ajungă acasă şi să se bucure de o seară liniştită, în timp ce Săgetătorul va prefera întotdeauna să aibă parte de ceva distracţie, eventual în aer liber. Săgetătorilor le plac jocurile, iar Taurii nu sunt deloc interesaţi de o relaţie bazată pe interacţiuni de tipul „şoarecele şi pisica”. Practic, Săgetătorul este mai mult decât poate duce un Taur, fiindcă are tendinţa de a nu lua în serios o relaţie.

3. Gemeni şi Capricorn

Vrei o reţetă pentru dezastru? Nu trebuie decât să priveşti o relaţie între un semn zodiacal dornic de distracţie şi conversaţii interminabile – nativul Gemeni – şi un partener cunoscut pentru pasiunea de a munci din greu şi de a-şi planifica viaţa până la cel mai mic detaliu. Capricornului nu îi place ideea de spontaneitate şi nu se lasă prea uşpr dus de val. În cel mai scurt timp, nativul Gemeni va deveni frustrat într-o astfel de relaţie şi va căuta o ieşire rapidă.

4. Rac şi Vărsător

Racul preferă confortul propriului cuib, în timp ce Vărsătorul este un spirit liber, dornic de aventură. În plus, semn zodiacal independent, Racul va simţi că nu are cu adevărat nevoie de nativul Vărsător în viaţa lui. Unde mai pui că Racul vrea să ştie că partenerul îl adoră din cap până în picioare, fără excepţie, în timp ce Vărsătorul are mereu tendinţa de a-i corecta pe cei din jur şi a le sublinia greşelile ori de câte ori are ocazia.

5. Leu şi Scorpion

Nu vei vedea niciodată un Scorpion ridicându-ţi statuie, iar Leul fix asta îşi doreşte: pe cineva care să îl adore şi să îi facă frecvent complimente. În plus, dorinţa Leului de a fi adorat şi mereu în centrul atenţiei nu face decât să îl enerveze pe Scorpion, fiindcă alimentează latura posesivă a acestui nativ, iar gelozia atinge în această relaţie cote maxime.

6. Fecioară şi Săgetător

Niciunul dintre cei doi nu va fi dispus să îşi asume un angajament. Săgetătorul este un spirit mult prea liber în opinia Fecioarei şi nu se gândeşte prea mult la impactul pe care acţiunile lui îl au asupra celor din jur. Când Săgetătorul dispare din senin şi revine în viaţa partenerului după o vreme, aşa cum îi este obiceiul, Fecioara nu va fi cu siguranţă dispusă să treacă cu vederea un astfel de comportament.

7. Balanţă şi Fecioară

Spiritul critic al Fecioarei o va face pe Balanţă să se piardă într-o mare de îndoieli. Fecioara vrea să aibă mereu dreptate şi este inflexibilă, iar Balanţa se va simţi ca într-o cuşcă alături de un nativ atât de rigid.

Citește și: Horoscop special – ce zodie cunoaște marea dragoste în câteva zile!

8. Scorpion şi Berbec

Firi explozive, intense şi combative, Scorpionul şi Berbecul s-ar potrivi de minune într-o piesă scrisăde Shakespeare, însă în viaţa reală, aceşti nativi nu au ce căuta în acelaşi spaţiu. Au o voinţă de fier, vor să deţină controlul şi să iasă mereu deasupra, iar din interacţiunea lor nu pot ieşi decât scântei.

9. Săgetător şi Capricorn

O relaţie amoroasă între aceste două semne zodiacale nu este altceva decât o glumă bună. Capricornul ar putea foarte bine să fie angajat ca administrator al unei afaceri deţinute de Săgetător, pentru a se ocupa de ea câtă vreme acesta din urmă colindă lumea în lung şi în lat. În dragoste, însă, între Săgetător şi Capricorn nu există chimie sexuală de nicio culoare. Într-un astfel de cuplu, Săgetătorul se va simţi frustrat de faptul că partenerul nu concepe ideea de distracţie şi relaxare nici măcar atunci când este în mod evident epuizat şi ar avea nevoie de o pauză.

10. Peşti şi Fecioară

Contrastele se atrag şi astfel se ajunge la situaţia în care sensibilul şi visătorul nativ din zodia Peştilor intră într-o relaţie cu o Fecioară, practică şi cu picioarele pe pământ. Cei doi îşi dau seama, însă, destul de rapid, că între ei nu poate exista vreodată mai mult decât o prietenie pe cinste.

11. Vărsător şi Taur

Aceşti doi nativi nu pot comunica nici dacă viaţa lor ar depinde de asta. Nativul Taur va insista din ce în ce mai mult pentru a-şi impune punctul de vedere, atitudine care nu face altceva decât să îl determine pe Vărsător să refuze orice tip de implicare. Boem şi deloc cu picioarele pe pământ, nativul Vărsător nu va putea pricepe niciodată firea materialistă şi conservatoare a nativului Taur.

12. Gemeni şi Rac

Aceşti doi nativi ar putea rezista într-o relaţie cu o singură condiţie: amândoi să aibă un simţ al umorului foarte bine dezvoltat. Nativul Gemeni se simte în largul lui la petreceri şi în cercuri extinse în care îşi poate exprima ideile, în timp ce Racul preferă să se relaxeze în intimitatea căminului, motiv pentru care cei doi vor avea dificultăţi în a petrece timp împreună, fără ca vreunul dintre ei să simtă că face un compromis major.

Sursă foto: unica.ro

Sursă horoscop: feminis.ro

horoscop - horoscop 150x150Citeste si: Horoscop special – cum va fi la prima întâlnire, în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.