Horoscop special – ce zodii vor avea noroc în următorii 5 ani!

noroc - roulette 1253622 960 720

Horoscop special – ce zodii vor avea noroc în următorii 5 ani! Privești cu încredere spre viitor, ai planuri mari pe care vrei să le împlinești, dar simți că ai avea nevoie și de o fărâmă mică de noroc, care să te ajute? Te uiți cu mânie spre trecut, întrebându-te tu de ce nu ai avut deloc noroc în ultimii ani? Hai să vedem cum vor fi următorii 5 ani pentru tine. Zodia ta va avea sau nu noroc?

Berbec. Felicitările noastre, se pare că te așteaptă clipe de glorie în următorii cinci ani. Pregătește-te pentru evoluție profesională: dacă anul acesta faci doar pași delicați, la anul vei avea magnet la bani, în 2019 vei călători și te vei autodepăși, în 2020 vei fi suficient de pregătită pentru jobul la care visezi, iar în 2021 te vei bucura de toate.

Taur. Pentru tine contează foarte multe siguranța financiară și se pare că vei avea noroc din acest punct de vedere. Evoluția e lentă în 2017 și 2018, an care este însă extraordinar din punct de vedere amoros și poate include și o căsătorie. În 2019 te extinzi, în 2020 începi să cunoști succesul într-un domeniu care presupune comunicarea, iar în 2021 capeți în sfârșit salariul care te ajută să dormi liniștită.

Citește și: Horoscop special – zodiile care îl au pe Dumnezeu alături mereu

Gemeni. La tine norocul și ghinionul se manifestă intermitent, mai ales în ceea ce privește parteneriatele de orice tip. Ai tendința de a încheia afaceri proaste în 2017 și 2018, în 2019 sunt șanse la o iubire extraordinară, perfectă, iar în 2020 vei ajunge să fructifici toate relațiile pe care ți le-ai făcut. În 2021 deja începi să câștigi de pe urma parteneriatelor tale, ceea ce nu poate semnifica decât un business personal.

Rac. Pe tine toate drumurile te duc către stabilitatea familiei și, din acest punct de vedere, vei avea și noroc! În 2017 și 2018 lucrezi intens și începi să câștigi mai mult, ceea ce va determina achiziția unei case mai luxoase. În 2019 îți mărești familia fie prin naștere sau adopție, iar în 2020 ți se va așterne o piedică în cale, pe care o depășești însă cu un strop de noroc. În 2021 te bucuri din nou de relații calde!

Leu. Ai un strop de ghinion în 2017, dar și din cauza unor alegeri proaste pe care le-ai făcut. Îți revii în 2018, când ai cel mai bun an din această decadă și vei străluci, pur și simplu. Norocul din 2019 și 2020 se referă la o viață amoroasă plină de romantism sau la vacanțe superbe, iar în 2021 găsești cel mai bun job, cel care te reprezintă la perfecție.
Fecioară. Norocul în următoarea perioadă ocolește sfera profesională (ne pare rău, știm cât este de importantă pentru tine!), dar se pare că va vibra în cea familială. Te vei dezvolta foarte mult în ceea ce rămâne din 2017 și 2018, chiar printr-o căsătorie cu cineva mai mare și mai experimentat. 2019 este anul familiei, iar în 2020 și 2021 romantismul se aprinde!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

noroc - cristale 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și cristalele lor norocoase

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.