Horoscop special – prioritățile zodiilor în 2017!

horoscop - obiective

Horoscop special – prioritățile zodiilor în 2017! Ți-ai propus ca anul acesta chiar să îți îndeplinești marele tău vis, proiectul tău de suflet? Atunci este important ca întreaga ta dăruire, concentrare, să fie îndreptate doar și doar către acest obiectiv. Iată care sunt prioritățile acestui an pentru fiecare zodie în parte:

Berbec
Există numeroase acţiuni pe care le-ai făcut în trecut şi pe care le regreţi. Poate că ţi-ai necăjit iubitul fără motiv sau ţi-ai supărat mama, toate acesta făcându-te să te simţi jenată din cauza comportamentului tăi pe departe ideal. Te lupţi constant cu temperamentul tău şi de de obicei reacţionezi impulsiv sau agresiv din această cauză. Concentrează-te pe analiză şi gândeşte-te întotdeauna înainte de a acţiona pentru a nu mai simţi acea vinovăţie.

Taur
Viaţa nu ar trebui să fie aşa de grea cum o faci tu să fie. În loc să fii atât de încăpăţânată şi fără să faci comporomisuri niciodată, pur şi simplu ar trebui să o laşi mai moale. Lasă-te purtată de val mai mult şi permite şi altcuiva să facă planuri, nu doar tu. Când ceva nu merge conform dorinţelor tale, trebuie doar să încerci să vezi partea bună a lucrurilor şi să mergi mai departe cu viaţa ta.

Citește și: Horoscop special – cum trec zodiile peste necazuri?

Gemeni
Doar pentru că urăşti să fii singură nu înseamnă că ar trebui să te înconjori cu oricine. În eforturile tale de a fi sociabilă şi o bună prietenă, de multe ori consumi multă energie pe oameni care nu sunt potriviţi pentru tine. În loc de a-ţi pierde timpul cu oricine, fă-ţi loc de analiza şi evaluează cine sunt prietenii tăi adevăraţi şi concentrează-te doar asupra lor.

Rac
Eşti o fire sensibilă şi, uneori, dai tot ce ai ai mai bun din tine. Există momente când acţionezi contra minţii şi laşi sentimentele să preia controlul, lucru care ar putea fi dăunător. Nu lăsa emoţiile să te păcălească atunci când e vorba de lucruri care contează cu adevărat. Reflectează asupra sentimentelor tale, dar fii sinceră cu tine atunci când vine vorba de ce e cel mai bine pentru tine.

Leu
În timp ce tu eşti centrul universului pentru tine, s-ar părea că nu eşti şi pentru ceilalţi. Ai tendinşa de a supra-analiza totul şi de a face ca totul să fie despre tine, luând lucrurile prea personal. Dacă şeful ţi-a cerut ceva, asta nu înseamnă că te urăşte sau te crede naivă. De aceea, învaţă să te relaxezi şi să nu gândeşti mai mult decât trebuie.

Sursă foto: squarespace.com

Citește continuarea pe Eva.ro

horoscop - zodiidependente 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile și dependențele lor!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.