Horoscop special – lecția orgoliului în funcție de zodie

horoscop - zodii ce vor avea un destin blestemat 650 433

Horoscop special – lecția orgoliului în funcție de zodie Dacă este un lucru care uneori face mai mult rău decât bine, acela este orgoliul nostru dus dincolo de orice extremă. Și care ne lasă în anumite momente doar cu niște lecții extrem de dureroase, din care ar trebui să învățăm câte ceva:

1. Berbec – EU SUNT – Omnipotentul – Frică de a nu fi nimic

Egoul Berbecului este ocupat în permanenţă fie: primul, cel mai bun, cel mai pregătit pentru acţiune, cel mai potrivit pentru a începe ceva, într-un cuvânt “cel mai cel”. nu uităm planetă guvernatoare este Marte, iar Marte este un războinic. Aşadar şi egoul Berbecului este cel al unui războinic. Dacă nu există război îlinventează pentru a-şi justifică existenţa. Egoul Berbecului este unul inflamat, înflăcărat, care îl face nu aibă răbdare, vrea aibă mereu dreptate, caute conflict. Egoul Berbecului seamănă vânt de dragul de a culege furtună. Asta e el. Nu te prea poţi supără pe impetuosul Berbec căci egoul lui este cel al unui copil care vrea aibă mereu dreptate, primească atenţie, fie răsfăţat mai tot timpul, mai puţin când este el cuprins de nevoia de a demonstra cât este de matur şi de responsabil.

Lecţia: Este cea a răbdării şi a capacităţii de a ajunge al doilea. Când Berbecul învaţă asculte, îşi dea răgazul de a privi oamenii în ochi şi de a caută şi altceva decât excitaţia pe care i-o da adrenalină, atunci îşi poate folosi energia de acţiune în mod constructiv şi spre binele tuturor celor din jur. Când Berbecul înlocuieşte dictatură agresivităţii cu binecuvântarea tihnei, el poate mută munţii din loc îi aducă mai aproape şi îi poată escalada când are chef.

Citește și: Horoscop special – aroganții zodiacului

2. Taur – EU AM – DeţinătorulFrică de a nu avea nimic

Egoul Taurului este unul teribil de posesiv, căci el vrea aibă tot, deţină, controleze, ştie şi facă tot. Egoul acesta poate îl facă fie un tiran şi un despot, care vrea posede orice fiinţă, o poată numi a lui şi apoi treacă maiestuos mai departe. Egoul acesta este acela care împinge fraţii îşi dea în cap pentru o bucată de pământ, este cel care spune „frate-frate dar brânză e pe bani”. Teamă nu are destul şi dorinţa de a face orice pentru a avea din ce în ce maimult este faţetă greu de suportat a egoului Taurului. El vrea cu orice preţ fie stabil, puternic, nu îl clintească nimic şi nu lasă amănunte la voia întâmplării. Venusul guvernator îl face probabil cel mai gelos semn zodiacal. Egoul stăpânului în relaţie este o povara pentru orice partener.

Lecţia? Taurul trebuie înveţe se mulţumească cu puţin şi mai ales şi cu lucruri care nu pot fi atinse. El trebuie înveţe stabilitatea emoţională şisentimentală nu are nimic de a face cu cea materială, ataşamentele din lumea materială îl pot face piardă startul către o viaţă împlinită făcută din bucurii mici, dar atât de durabile. înveţe oamenii nu sunt obiecte şi nici obiectele nu sunt fiinţe de care te ataşezi. Când Taurul se eliberează din capcană materiei poate fie creativ şi va vedea cum sub mâna lui va înflori orice grădina, văzută sau nevăzută.

3. Gemeni – EU GÂNDESC – Atoateştiutorul – Frică de a nu şti nimic

Egoul Geamănului este cel al minţii în general. Stăpânirea minţii în detrimentul inimii, a raţiunii în detrimentul sentimentului poate naşte monştri de Egoism. O minte neiertătoare care se comportă precum patul lui Procust împărţind oamenii în buni şi răi, deştepţi şi proşti, poate fi mai periculoasă decât o boală contagioasă. Căcimintea poate afecta minţi. Geamănul are un ego capabil manipuleze prin cuvânt, dezinformeze, trunchieze şi denatureze adevărul şi astfel îndepărteze orice om de la adevărată cunoaştere. Egoul Geamănului îl face fie superficial şi neatent la detaliile acelea care îl aduc în lume pe Dumnezeu. Egoul Geamănului îltransformă în omul aparenţelor frumos poleite şi al cunoştinţelor vaste despre nimic.

Lecţia? Geamănul va trebui înveţe asculte opinia altora, încerce meargă dincolo de aparenţe, aprecieze şi ceea ce nu este logic. Va trebui înveţe se bazeze şi pe simţuri, închidă ochii şi simtă lumea cu vârfurile degetelor, pentru astfel îşi dea şansă de a înţelege dincolo de mintea este tot universul. Un astfel de Geamăn va putea deschidă alte minţi şi inimi spre Adevărul de dincolo de cuvinte. Un astfel de Geamăn îşi va putea folosi puterea minţii pentru a crea lumi în care suferinţă aibă sensul creşterii. Un astfel de Geamăn va avea puterea accepte miracolul, fără vrea îl cuprindă cu mintea.

Sursă foto: divahair.ro

Citește continuarea pe Sfatulpărinților.ro

horoscop - Horoscop dragoste cum iubesc zodiile 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și iubirea în aprilie 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.