Horoscop special: Zodii şi PARFUMURI

horoscop - perfume

Horoscop special: Zodii şi PARFUMURI Mirosul este cel mai misterios şi imprevizibil dintre simţurile omului. Văzul, auzul, simţul tactil şi gustul ne sunt necesare pentru a supravieţui, însă mirosul nu are la prima vedere nici un rol important. Acesta ascunde o taină minunată. Este interesant că doi oameni pot să vadă la fel acelaşi tablou, însă vor percepe mirosul aceleeasi flori în mod diferit, îşi  vor alege diferite parfumuri. În creierul fiecăruia dintre noi se formează zilnic o simfonie de mirosuri: mirosul cafelei, al ierbii proaspăt tăiate, al merelor coapte, condimentele, sunt doar câteva dintre aromele care ne copleşesc şi ne pot face ziua mai frumoasă.

Berbec

Aroma care îl linişteşte pe Berbec şi îl face să se simtă întremat şi veşnic tânăr este cea a cetinei de brad. Pentru perioadele încărcate de nervozitate- levănţică, pelin, cimbru. Evitaţi aromă trandafirului, această nu este potrivită decât într-o perioada lungă de ghinion şi neplăceri, când va poate ajută să reveniţi la normal. Santalul este aromă care îi aduce Berbecului bunăstare şi succes.

Taur

Parfumul de trandafir este cel mai indicat în cazul Taurilor, şi le aduce succesul în toate domeniile vieţii.Pentru a scapă de tensiune şi rutină, ar trebui să folosească arome de santal, mîrţ şi isop. Pentru a scapă de ghinion, aa aprindă lumânări cu esenţă de nucşoară sau cimbru, o dată pe săptămâna. Mirosul de crin îl face pe Taurgreu de refuzat şi foarte atrăgător pentru sexul opus. A se evita: levănţică, cetină de brad, rozmarinul.

Gemeni

Gemenii trebuie să folosească arome de ienupăr, isop, tămâie, mărar, acestea îi fac să se simtă refăcuţi psihic şi fizic. Pentru a atrage cu iscusinţa sexul opus, daţi-va cu o picătură de smirnă sau pin la încheietura mâinilor. Mirosul de crin, trandafir şi santal trebuie folosite foarte rar şi numai în situaţii deosebite, în nici un caz în viaţă de zi cu zi pentru Gemeni.

Rac

Aliatul de încredere al Racului este parfumul de nufăr, care îi apară de toate neplăcerile şi îi înconjoară de sentimentul de siguranţă. Pentru o viaţă amoroasă armonioasă apelaţi la nucşoară şi trandafir, iar pentru o carieră de succes- la aromele de santal şi iasomie.

Leu

Regele junglei  are nevoie de ajutor atunci când se simte lipsit de energie: levănţică, pînul şi isopul îl ajută să se rafaca. Santalul are rolul magic de a-i ajută pe lei să fie plini de sexualitate şi pasiune. Trandafirul şi rozmarinul îşi vor arată efectele de lungă durata la locul de muncă şi în general în sfera afacerilor.

Fecioara

Spre deosebire de alte zodii, Fecioara este deschisă practic pentru toate aromele, puţine îi sunt nefavorabile. În general, se recomandă trandafirul pentru a spori forţă de seducţie, smirnă pentru succes în dragoste, pelin pentru echilibru sufletesc, brad pentru a se ţine departe de depresii.

Citeşte şi continuarea: Horoscop-Urania.com

Foto: discovermagazine.com

horoscop - Horoscopul amoros 150x150Citeste si: Horoscopul amoros al lunii Octombrie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.