Horoscop special: Zodii în pat în funcţie de VÂRSTĂ

horoscop - ThinkstockPhotos 502009056 1024x690

Horoscop special: Zodii în pat în funcţie de VÂRSTĂ. Te întrebi dacă se schimbă comportamentul în pat, în funcţie de vârstă pentru fiecare zodie? Cu siguranţa da! Fiecare trăim diferit influenţat de astre, acelaşi lucru se întâmpla şi cu sexualitatea. Semnul zodiacal poate să descrie evoluţia şi modul în care vom reacţiona şi plăcerile pe care le vom avea odată cu descoperirea de sine.

BERBEC

La 20 de ani, Berbecul iubeşte ca un adolescent, căci mai poate fi considerat astfel. Are accese de gelozie şi îi place să îşi pedepsească partenerul în dormitor când se simte nebăgat în seamă sau înşelat. La 30 de ani, acest nativ este ceva mai temperat în pat, însă gelozia este şi mai mare.

La 40 de ani şi după această vârsta, Berbecul devine mai pasional şi capătă un romantism care îl ajuta să îşi mascheze latura agresivă, căci el este un incapatantat până la moarte.

TAUR

La 20 de ani, persoană născută în zodia Taur este ceva mai rece în dormitor şi destul de sceptică în legătură cu anumite lucruri pe care i le cere partenerul de viaţă. La 30 de ani capăta mai multă experienţă şi e în stare de nebunii desprinse din filme erotice, iar la 40 nu concepe să facă sex fără să iubească.

GEMENI

Geamănul se poartă la fel la toate vârstele. Nu apar surprize după ce schimba prefixul, fie că e vorba de 30, 40 sau 50 de ani. Este nestatornic din punct de vedere amoros şi îi place să facă sex pe roluri. Îşi imaginează tot felul de situaţii şi le pune în practică cu mult talent.

RAC

Racul este un romantic incurabil la vârsta de 20 de ani, însă odată ce înaintează în vârstă realizează că romantismul nu îl satisface atât de tare. De pe la 35 de ani încolo, acest nativ devine ceva mai pervers şi scapă de orice inhibiţii.

LEU

Leul se schimbă la fiecare vârstă. La 20 de ani vrea să experimenteze de toate, la 30 o lasa ceva mai moale pentru că a încercat de toate, iar la 40 îi revin hormonii din adolescenţă.

FECIOARĂ

Fecioara se schimbă de la o zi la alta în ceea ce priveşte sexul, deci e greu de prevăzut comportamentul sexual al acestei zodii de la o vârstă la alta. Ceea ce păstrează Fecioara de-a lungul anilor este pofta de a face nebunii combinată cu romantismul. Fecioara poate fi perversă şi afectuoasă în acelaşi timp. Este jocul ei preferat!

BALANŢA

Balanţă de la 20 de ani este ceva mai pudica decât cea de la 30. Pudoarea ei este mai degrabă de faţadă, dacă stăm să analizăm pe unde îi place să îşi petreacă nopţile de vară. Trecem de asta şi observăm că la 40 de ani, Balanta devine mai protectoare şi cauta mai degrabă îmbrăţişări, priviri pătimaşe şi sărutări în dormitor decât sex.

Citeşte şi continuarea: Huff.ro

Foto: hillarysloan.areavoices.com

horoscop - family time smile great time together autumn happy family lifestyle photography 150x150Citeste si: Horoscop de weekend 24-25 septembrie 2016 – Norocoşii stau cu FAMILIA!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.