Horoscop special – 3 zodii care suferă în Săptămâna Mare

horoscop - pain 1024x436

Horoscop special – 3 zodii care suferă în Săptămâna Mare Săptămâna Patimilor este una încărcată de emoții, de trăiri intense. Este o perioadă în care oamenii merg să se spovedească, să se elibereze de povara greșelilor. Este, poate, perioada de cea mai intensă apropiere față de Dumnezeu, pentru mulți. Cu toate acestea, există și oameni care vor simți pe propria piele ce înseamnă pătimirea în aceste zile.

Săgetător

La capitolul relații cu prietenii, Săgetătorii vor avea de suferit. Sunt șanse ca mari ca unele prietenii să se destrame din cauza unor neînțelegeri tot mai pronunțate, care se pare că nu își găsesc soluționare.

Emoțiile îi pot copleși pe acești nativi, iar acest lucru se resfrânge negativ asupra stării lor de sănătate. Sunt posibile migrene puternice și disconfort la nivelul sistemului digestiv. Aceste lucruri le vor da bătaie de cap și nu se vor putea concentra cum trebuie pentru această săptămână.

De recomandat este să profite de zilele libere din perioada pascală și să se relaxeze, să-și elibereze mintea și să se gândească bine la ce schimbări să facă în viața lor.

Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în luna aprilie

Taur

Un conflict surprinzător stă să izbucnească în această săptămână. Ies la lumină unele aspecte pe care Taurii le credeau de mult îngropate, supărări mai vechi care acum se reactivează. Nativii Taur vor fi luați prin surprindere de acest conflict, care le va perturba toată săptămâna.

Totodată, lucrurile nu stau chiar pe roze la locul de muncă. Unii dintre nativi se gândesc serios la schimbarea locului de muncă, nemulțumiți de lucrurile care se întâmplă la job.

Per ansamblu, va fi o săptămână în care nervii le vor și puși la încercare. Le este recomandat să își petreacă Paștele în compania unor oameni de calitate și să încerce să nu pună la suflet tot ce este negativ în aceste zile.

Berbec

Pentru acești nativi va fi o săptămână în care trebuie să regândească planuri și relații. Apar conflicte și neînțelegeri majore la locul de muncă și în relațiile profesionale, în general. Vor fi puși la încercare și trebuie să se aștepte la reproșuri care vor veni, la un moment dat, din toate direcțiile.

Sectorul financiar nu este cel mai avantajat în această săptămână. Vin bani, dar la fel de repede se duc, mai ales că apar o serie de cheltuieli neprevăzute. Deși vor încerca să facă rost de mai mulți bani, Berbecii trebuie să se aștepte și la faptul că multe uși le vor fi trântite în nas.

Berbecilor le este recomandat ca de Paște să se odihnească, să-i ierte pe cei care le-au provocat supărări și să încerce să fie mai calmi.

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - zodiijigniri 150x150Citește și: Horoscop special – ce jignește cel mai mult o zodie?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.