Horoscop special – zodii pentru care toamna aduce suferință în iubire!

horoscop - woman 1958723 1280 1024x618

Horoscop special – zodii pentru care toamna aduce suferință în iubire!  Toamna este, în mod definitoriu, un anotimp al melancoliei, al dorului. Va fi, cel puțin aceată toamnă, și un anotimp al suferinței din dragoste pentru câteva din semnele zodiacului.

Balanță
Atunci când sentimentele nu mai sunt la fel de puternice, ambii parteneri încep să se simtă stânjeniți unul în compania celuilalt. Acest lucru se întâmplă și în cazul tău. Toată atracția care exista între voi odată a dispărut, iar acum vă este extrem de greu să vă expuneți sufletele și chiar trupurile. Deși la capitolul comunicare nu aveți niciun fel de problemă, dispariția flăcării care exista odată între voi începe să vă afecteze emoțional. Din acest motiv ai șanse mari să faci parte din categoria zodiilor care se despart în această toamnă.

Citește și: Horoscop special – 3 zodii care vor înșela în toamna 2018!

Leu
Viața de cuplu nu este pentru oricine și de acest lucru îți vei da seama și tu în această toamnă. Deși totul merge perfect între tine și perechea ta, te simți ca o prizonieră. Firea ta rebelă și setea de libertate nu te lasă să te bucuri de liniștea și de confortul pe care relația ta ți le oferă. Îți amintești cu nostalgie de momentele în care puteai să petreci până dimineața și de momentele în care nu trebuia să dai explicații nimănui. O relație nu trebuie să fie văzută ca o limitare a libertății și de aceea vei decide că este mai bine să continui acest drum singură.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - kiss 90x90Citește și: Horoscop special – cum sărută zodiile?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.