Horoscop special – zodii cu probleme în luna aprilie

horoscop - jupiter 1024x476

Horoscop special – zodii cu probleme în luna aprilie Opoziția lui Jupiter față de Soare, care a început ieri, face ca pentru anumite zodii luna aprilie să nu fie una tocmai ușoară, problemele în viața personală urmând să fie destul de evidente.

Berbec
Pentru Berbeci, perioada aceasta le aduce deschidere către experienţe noi, mai ales în latura romantică a vietii lor. Dorinţa de iubire nu este umbrită de muncă, astfel că succesul nu întârzie să apară şi poate rezulta într-un câştig financiar mare.
Deşi, din acest punct de vedere, le merge bine, Berbecii sunt supuşi stresului şi exceselor. Recomandarea astrologilor este să fie atenţi dacă nu vor să cadă pradă accidentărilor sau apariţiei unor boli de care credeau că au scăpat. Sănătatea este importantă şi trebuie tratată ca atare.

Taur
Pentru Tauri, cuvântul-cheie este prudenţa. Perioada aceasta vine cu un sentiment de stângăcie şi lipsă de coordonare, fapt care poate duce la o stare de stres accentuată şi accidentări. Gândeşte-te bine înainte să faci ceva. În ceea ce priveşte relaţiile, apar probleme pe care trebuie să le rezolvi, ceea ce îţi cauzează o stare de stres. În acelaşi timp, apar şi conflicte familiale cărora să le faci faţă. Deşi ai probleme în familie şi în dragoste, reperul tău după care trebuie să te ghidezi luna aceasta trebuie să fie latura profesională.

Citește și: Coafuri de sărbătoare pentru păr lung

Gemeni
Opoziţia lui Jupiter faţă de Soare îţi aduce confuzie, o stare de spirit mai puţin bună, eşti vulnerabilă în faţa bolii. Te simţi constrânsă şi fără putere să faci ce îţi doreşti. Este indicat să ai grijă la excese şi să încerci să te linişteşti, să cauţi compania persoanelor optimiste, care te pot ajuta să depășești această perioadă mai sumbră.

Rac
Pentru Raci, stresul este lucrul de care trebuie să se ocupe în luna aprilie. Munca multă poate să te ducă la epuizare şi să-ţi scadă puterea de concentrare. Fii atentă la ce sarcini preiei şi ce este cu adevărat important pentru tine să faci. Refuză politicos atunci când este cazul şi atenţie la starea ta de sănătate. Conservă-ţi energia şi fă doar lucrurile necesare.
Activitatea pe care o faci suferă transformări, de vină fiind opoziţia lui Jupiter, şi este posibil să-ţi schimbi locul de muncă. În relaţia de iubire apar diferenţele de comunicare, aşa că acordă timp să rezolvi conflictele şi să readuci armonia în cuplu.

Leu
Cariera este în prim-plan în această lună, însă problemele legate de casă şi cele emoţionale te ţin pe loc. Au loc schimbări în privinţa carierei sau a studiilor. În ceea ce priveşte latura financiară, există un regres, trebuie să revizuieşti foarte bine investiţiile pe care aveai de gând să le faci. Apar întârzieri în privinţa banilor, ceea ce te face să reconsideri modul cum îi administrezi.
Te grăbeşti în relaţie şi nu o laşi să se dezvolte natural, preferând conflictele de natură romantică. Este necesar un echilibru între viaţa socială şi cea familială, astrologii recomandând să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă. Nu lăsa activităţile sociale să-ţi deterioreze relaţia romantică.

Sursă foto: ziarulring.ro

Citește continuarea pe Divahair.ro

horoscop - elevenmadisonpark 150x150Citește și: Ia masa în cel mai bun restaurant din lume, Eleven Madison Park

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.