Horoscop special – 3 zodii cu probleme de sănătate în ianuarie 2018!

horoscop - medical 563427 960 720

Horoscop special – 3 zodii cu probleme de sănătate în ianuarie 2018! Începutul de an se dovedește problematic pentru câteva semne zodiacale, care ar face bine să fie grijulii și să meargă la un medic pentru investigații mai amănunțite.

Gemeni
Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului uro-genital și pe segmentele gâtului, fiind posibile consultații, analize medicale și chiar intervenții chirurgicale. După 26 Ianuarie, starea sănătății se îmbunătățește vizibil, dar până atunci trebuie să fii cu mare băgare de seamnă la orice simptom care te sâcâie și să mergi la medic. Odihnește-te conștient și îngrijește-te pe îndelete!

Citește și: Horoscop special – cele mai stresate zodii!

Leu
Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos, dar și pe stomac. Controlează-ți emoțiile și reacțiile, pentru că riști să-ți deteriorezi atât trupul, cât și sufletul. O vizită la medic pentru un control amănunțit ar trebui să fie prioritatea ta în această lună. Atenție sporită și la ce mămânci și la activitățile sportive, orice fractură la nivel de os putând să fie mult mai gravă.

Săgetător
Îngrijește-ți sănătatea, pentru că în umbră există afecțiuni care se vor evidenția clar spre finele lunii. Nivelul tu de energie este fluctuant în această lună, semn că începi anul cu un nivel ridicat de epuizare. Știm că este important să muncești și să câștigi bani, dar fără sănătate bună, nu prea ai ce face cu ei. O serie de afecțiuni mai vechi te vor bântui spre finalul acestei luni, fapt care ar trebui să te trimită și pe tine urgent la medic pentru un control de rutină.

Sursă foto: Pixabay

horoscop - business 3058333 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – ce tip de bărbat cunoști anul acesta, după zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.