Horoscop special – de ce fel de riscuri are parte fiecare zodie

horoscop - riscuri

Horoscop special – de ce fel de riscuri are parte fiecare zodie. Trebuie să recunoaștem, suntem, în cea mai mare parte, oameni pentru care confortul, liniștea, predictibilitatea sunt caracteristici de zi cu zi ale vieții. Foarte rar și foarte greu ne asumăm riscuri. Cu toate acestea, horoscopul ne spune că pentru fiecare zodie există un risc pe care trebuie să și-l asume, pentru a se dezvolta:

Berbec
Nu îţi e străin să îţi asumi riscuri, intri în joc pentru aproape orice. Dar singurul risc cu care nu te simţi confortabil este acela de a fi vulnerabilă şi de a-ţi deschide inima. Trebuie să îi spui ce simţi tipului pe care îl placi, chiar dacă ai putea fi respinsă. Te poţi simţi ciudat, dar e mult mai bine să încerci decât să accepţi că vei fi singură toate viaţa. Riscă în iubire!

Taur
Trebuie să începi să ierţi, atât pentru tine, cât şi pentru ceilalţi. Ai tendinţa de a te agăţa de gândurile ţi slăbiciunile din trecut, iar negativismul te mănâncă pe interior. Există riscul ca oamenii de la care îţi ceri iertare să nu fie receptivi la ceea ce spui, dar asta stă în evoluţia ta. Nu te vei simţi confortabil să le spui oamenilor că îţi pare rău şi că ai greşit, dar odată ce ai terminat te vei simţi mult mai liberă!

Citește și: Horoscop special – cele mai ipocrite zodii de femei

Gemeni
Trebuie să îţi asumi riscul de a te dedica ţie.
Întotdeauna te gândeşti la alţii şi la a te sacrifica, dar uneori trebuie să mai ai grijă şi de tine. Cumpără-ţi ceva extravagant, cum ar fi nişte pantofi de designer sau fă-ţi o operaţie estetică, un lucru pe care nu l-ai face de obicei pentru tine. E bine să te pui pe primul loc pe listă!

Rac
Asumă-ţi riscul de a fi singură. Trebuie să îţi planifici o excursie de una singură şi să îţi dovedeşti că nu ai nevoie de nimeni pentru a te simţi bine. Când vei vedea că te descurci şi că te poţi baza pe tine însăţi, încrederea ta va creşte şi probabil vei fi mai puţin dependentă de ceilalţi. Trebuie să ştii că, indiferent de situaţie, poţi fi fericită!

Leu
Trebuie să te laşi mai mult purtată de vânt. Tinzi să vrei să controlezi totul şi pe toată lumea, iar acest lucru devine extrem de obositor. Trebuie să te controlezi şi să te linişteti cu faptul că nu trebuie să gestionezi absolut totul. Ai încredere că unii oameni ştiu ce fac, e riscant, dar răsplata unei sănătăţi mentale şi fizice merită din plin!

Photo credit: SkydiveAndes via Visual Hunt /  CC BY-ND

Citește continuarea pe Eva.ro

horoscop - unhappywoman 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile mereu nemulțumite

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.