Horoscop special – ce te face seducătoare, în funcție de zodie

horoscop - horoscop 01 05 89184900

Horoscop special – ce te face seducătoare, în funcție de zodie Fiecare femeie are un atu al ei care o face irezistibilă în ochii celorlalți și îi aduce bărbații la picioare. Fie că vorbim de zâmbet, de inteligență sau de senzualitate, aceste atuuri sunt în strânsă legătură și cu semnul zodiacal din care face parte:

Berbec
Berbecii au dinamism aparte, care poate fi remarcat uşor într-o mulţime. Ele nu se dau în lături de la noi provocări şi au un anume şarm sexual. Dezinhibate, femeile Berbec te vor surprinde întotdeauna, mai ales când vine vorba de sex şi relaţii.

Taur
Femeile taur sunt senzuale, provocatoare şi au o prezenţa bine definită. Le place să folosească mai mult limbajul corpului, decât cel verbal. De multe ori, femeia taur îşi va pune amprenta asupra ta cu o singură atingere.

Gemeni
Gemenii au un talent excepţional la a se juca cu vorbele. Îţi vor spune ce vrei să auzi şi te vor face să te simţi cea mai importantă persoană în ochii lor. Sunt atente la situaţii, iar alegerea tonului potrivit este una dintre marile lor calităţi. Fie că discuţia are o notă sexuală, sau e pur şi simplu una banală, gemenii te vor face să-i sorbi din priviri când vorbesc.

Citește și: Horoscop special – cum trec zodiile peste certuri?

Rac
Femeile în această zodie au talentul de a-ţi oferi toată atenţia lor. Te vor face să te simţi apreciat când le vorbeşti, deoarece le face plăcere să-şi dedice timpul lor. Racii se pot conecta cu orice tip de persoană iar acest lucru îi face să pară foarte atrăgători în ochii celor din jur.

Leu
Nimeni nu cucereşte o încăpere ca un leu prin singurul motiv că acestea emană încredere în sine. Au o prezenţa dominantă, sunt în centrul atenţiei, şi e aproape imposibil să nu stârnească priviri. Persoanele din jurul femeilor Leu vor încerca totul pentru a petrece timp cu acestea şi pentru a face parte din lumea lor.

Fecioara
Fecioarele pot părea timide, însă când decid să facă un pas atunci acesta nu va da greş. Le place să observe o persoană înainte de a o cuceri, dar chiar şi aşa au un instinct bine dezvoltat când vine vorba de a-i atrage pe cei din jur. Femeia Fecioara ştie exact cum să abordeze o persoană, indiferent de situaţie.

Sursă horoscop: unica.md

Citește continuarea pe Elle.ro

horoscop - barbatideclaratii 1 150x150Citește și: Horoscop special – ce declarații fac bărbații în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.