Horoscop special – Tipul de partener preferat de zodii

horoscop - loving couple loving loved

Horoscop special – Tipul de partener preferat de zodii Pentru ca o relație să meargă este nevoie nu doar de implicare ambilor parteneri, dar și de, uneori, bunăvoința stelelor. Există tipuri de compatibilități bine definite pentru fiecare zodie. Iată care sunt acestea:

Berbec
Berbecul este curajos şi entuziast. Dacă eşti o persoană care iubeşte aventura, eşti pe picioarele tale şi urăşti să stai pe loc şi să te plafonezi, atunci eşti partenerul perfect pentru acest nativ.

Taur
Taurul este fiabil şi răbdător. El se bucură de lucrurile simple şi silenţioase în viaţă. Dacă îţi place grădinăritul, gătitul, muzica şi dragostea, vei reuşi să ai o relaţie perfectă mult timp cu acest nativ.

Gemeni
Nativul din Gemeni este blând, afectuos şi curios. Partenerul pe care îl caută acest nativ nu trebuie să ia lucrurile prea în serios, ci să iubească distracţia şi să fie spontan.

Rac
Racul tinde să fie agitat şi emotiv. El caută o persoană care să fie alături de el şi la bine, dar mai ales la greu. Este foarte important pentru el ca partenerul lui să nu se îndepărteze atunci când lucrurile se vor agrava.

Citește și: Horoscop special – cum ne afectează fazele Lunii?

Leu
Leul este extrem de pasionat, loial şi îi place să se distreze. El caută pe cineva care să îl poată vedea exact aşa cum este el, să îi cunoască sufletul şi să îi ofere cât mai mult înapoi.

Fecioara
Fecioara este loială, muncitoare şi practică. Ea caută pe cineva care să o facă o persoană mai bună şi care o poate încuraja. Nu concepe o relaţie fără încredere, pentru că acest lucru o face tot mai puternică.

Balanță
Balanţa este foarte sociabilă şi inteligentă. Ea caută pe cineva care îi va spune adesea despre sentimentele lor. Chiar dacă ştie că e iubită, îi place să-şi audă partenerul spunând asta

Scorpion
Scorpionul este curajos, pasionat şi foarte încăpăţânat. El caută un partener care să fie cinstit, deschid şi dispus să încerce lucruri noi. Este un iubit romantic şi are nevoie de un partener la fel de dedicat ca şi el.

Săgetător
Săgetătorul are simţul umorului şi este o persoană foarte educată. El caută un partener care îl acceptă aşa cum este şi nu unul care încearcă să îi schimbe modul de gândire sau felul în care face lucrurile.

Capricorn
Capricornul este foarte responsabil şi disciplinat. El caută un partener care vrea să fie implicat în relaţie la fel de mult ca şi el. Nu se lasă până nu găsesc exact ceea ce trebuie!

Vărsător
Vărsătorul este foarte independent. Atunci când îşi caută un partener, el are grijă ca acea persoană să îi respecte limitele şi să îi ofere spaţiul de care are nevoie. Urăşte să stea cineva numai pe capul lui!

Pești
Nativul din Peşti este o fire artistică şi blândă. El caută un partener de viaţă care să dea dovadă de romantism în relaţie şi care ştie când şi cum să acţioneze. Grija cu care te porţi cu el e vitală!

Photo via Visual hunt

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - petreceri litoral mare 465x390 150x150Citește și: Cum petrec zodiile de 1 mai

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.