Horoscop special – zodii sincere vs zodii mincinoase!

horoscop - truth 257160 1280 1024x768

Horoscop special – zodii sincere vs zodii mincinoase! Te-ai întrebat vreodată ce fel de oameni ai în jurul tău? Care sunt cei care îți spun mereu adevărul, oricât de dureros ar fi și care sunt cei care mereu înfrumusețează lucrurilor, nu neapărat din răutate, poate pentru a te proteja? Aflăm totul despre fiecare în parte din horoscopul de azi.

Berbec
Persoanele născute în această zodie sunt cunoscute pentru faptul că sunt extrem de sincere. O parte din această onestitate vine din virtute, cealaltă… din viciu. Deși Berbecul are calități de lider, acesta tinde să fie destul de impulsiv și agresiv. Totuși, te poți baza pe acest nativ atunci când vine vorba de o părere sinceră.

Balanță
Balanța pune accentul pe interacțiune socială și pe corectitudine. Din tot zodiacul, acest nativ este cel mai diplomat și sincer. Deși nu vrea să îți rănească sentimentele, poate fi destul de direct și fără scrupule într-o confruntare.

Citește și: Horoscop special – zodii de femei greu de cucerit!

Fecioară
Fecioara știe să spună foarte bine ceea ce gândește, dacă i se acordă suficient timp pentru a procesa totul. Deși ceea ce comunică nu ajută pe nimeni, cuvintele acestei zodii vor fi întotdeauna sincere. Fecioara este o perfecționistă și este mai mult decât pregătită să își împărtășească criticile, nu complimentele.

Capricorn
Strategicul și pragmaticul Capricorn este sincer atât timp cât acest lucru îi servește intereselor sale. Dacă trebuie să fie sincer la locul de muncă, atunci va fi. Este indicat să analizezi cuvintele acestui nativ, dacă informația de care ai nevoie este critică.

Scorpion
Deși Scorpionul nu este tocmai cel mai mincinos nativ, acesta poate fi destul de secretos și nu îți poate oferi informația de care ai nevoie imediat. Acest lucru nu îl face o persoană rea, dar nici o persoană de încredere. De cele mai multe ori, pentru a afla ce se află cu adevărat în mintea unui Scorpion, trebuie să asculți lucrurile pe care nu le spune.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro 

horoscop - evil 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile cu cel mai rău suflet!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.