Horoscop special – zodii care vor fi singure pe Paște

horoscop - singur

Horoscop special – zodii care vor fi singure pe Paște Sărbătorile sunt un moment când, mai mult ca oricând, avem nevoie de prezența celor dragi alături de noi, să simțim că aparținem unei familii, că avem cu cine împărți bucuria acestor zile. Din păcate, există și zodii care nu se vor putea bucura de aceste lucruri.

CAPRICORN 

Nativul Capricorn va realiza în preajma sărbătorilor de Paşte multe din greşelile pe care le-a făcut se întorc asupra în timp. Acest semn zodiacal are şansa  mediteze asupra aspectelor relevante din viaţă sa, îşi găsească echilibrul şi armonia în alte părţi. Trebuie fie sincer cu el însuşi, se autoevalueze în cel mai obiectiv mod cu putință.

Nativul Vărsător va încerca singurătatea de Paşte, izolandu-se pentru a descoperi ce are de făcut în continuare cu viaţa sa, cu visele sale. Vărsătorul păşeşte pe culmile singurătăţii ceva mai matur. Nu e vorba de acea singurătate specifică unei persoane depresive, ci de una asumată. Această izolare îl poate face îşi revină, îşiîncarce bateriile şi o ia din nou de la capăt cu mai mult aplomb.

BERBEC 

Spiritul său recalcitrant şi dorinţa de a-i domina pe ceilalţi în discuţii îl poate lăsa pe nativul Berbec fără căldura şi sprijinul celor dragi. Acest semn zodiacal trebuie îşi dea seama unde greşeşte, de ce toată lumea are ceva de contestat la ceea ce face. Apar tot felul de oportunităţi de care trebuie ţină cont în următoarea perioadă. După Paşte, nativul Berbec va primi informaţii cruciale pe care dacă va şti cum le folosească va ajunge departe din punct de vedere profesional.
Photo via Visual Hunt
Sursă horoscop: Teotrandafir.com

horoscop - Horoscop dragoste cum iubesc zodiile 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și iubirea în aprilie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.