Horoscop special – 3 zodii suferă în dragoste la final de iulie!

horoscop - infidelity 379565 1280 1024x576

Horoscop special – 3 zodii suferă în dragoste la final de iulie! Pentru că tot plânge cerul de o lună de zile fără oprire, horoscopul pare decis să aducă lacrimi și în viața a trei semne zodiacale care vor descoperi că au fost înșelate de parteneri la acest final de iulie.

Săgetător
Deși această lună trebuia să fie doar despre iubire și familie, se pare că astrele au alte planuri în privința ta. Acel pas important pe care urma să îl faci se va dovedi de fapt un pas înapoi. Persoana iubită îți va spune că nu este încă pregătită pentru acest lucru și că este mai bine să faceți o pauză. Totuși, la sfârșitul acestei luni vei afla care a fost principalul motiv din spatele deciziei celui drag. O altă femeie ți-a luat locul în tot acest timp, iar acum te va părăsi pentru aceasta.

Citește și: Horoscop special – când o zodie tace, se lasă cu supărare mare!

Leu
Este sezonul tău și ar trebui să ai parte de cea mai frumoasă perioadă a anului, însă se pare că există șanse mari să fii înșelată de persoana în care aveai cea mai mare încredere. Deși totul va porni de la o ceartă căreia nu îi vei acorda o importanță prea mare, consecințele te vor face să închei luna în lacrimi. Persoana dragă a început să te facă să îți pui anumite semne de întrebare de un timp, iar acum toate temerile tale se vor adeveri. Totuși, nu trebuie să te învinuiești pentru ceea ce va urma, deoarece nu puteai face nimic pentru a împiedica acest deznodământ.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - love 2055960 1280 90x90Citește și: Horoscop special – ce zodii acordă o a doua șansă?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.