Horoscop special – cum te vindeci spiritual în funcție de zodie

horoscop - yoga

Horoscop special – cum te vindeci spiritual în funcție de zodie. Ducem atâtea bătălii în viață și fiecare dintre ele lasă urme asupra noastră, atât la nivel fizic cât și la nivel spiritual. Și pentru ambele planuri avem nevoie de vindecare. Iată care sunt cele mai bune metode de recuperare spirituală, în funcție de zodia ta:

Berbec – Meditaţie

Dă-ţi permisiunea să dedici câteva minute pe zi meditaţiei. Linişteşte-te, ascultă înţelepciunea sufletului tău. Îţi este greu să te concentrezi dacă laşi patima să te cuprindă.

Taur – Excursii în pădure

Lumea se poate baza pe tine, eşti răbdător şi stabil, suficient de puternic că să-i faci pe ceilalţi să se simtă în siguranţă. Însă câteodată ai probleme cu adaptarea. Excursiile în pădure îţi aduc linişte şi certifică faptul că Mama natură nu se opreşte niciodată şi nici tu n-ar trebui să o faci.

Gemeni – Uleiuri esenţiale

Îţi este greu să iei decizii pe care apoi să le şi respecţi. Din fericire există o mulţime de mirosuri naturale care să te ajute cu o stare de spirit mai bună. Pentru stres îţi este recomandat uleiul esenţial de portocală.

Citește și: Horoscop special – înger sau demon, ce ești în funcție de zodie?

Rac – Yoga

Eşti intuitiv şi sensibil, iar prietenii te apreciază pentru capacitatea ta de a le alina suferinţă. Problema este că deseori uiţi să ai grijă şi de tine. Metoda cea mai potrivită pentru ţine este yoga. Te va ajută să te conectezi la sinele interior şi să-ţi creşti nivelul intuiţiei.

Leu – Esenţe florale

Esenţele florale te revigorează, îţi cresc capacitatea de concentrare şi te ajută să recuperezi controlul asupra stărilor de nervozitate.

Fecioara – Acupunctură

Perfecţionist din fire, eşti foarte atent la detalii, ceea ce te poate stresa dincolo de limitele pe care le poţi duce. Acupunctura este foarte puternică pentru tine şi te ajută să reduci nivelul de cortizol, conferindu-ţi o stare de linişte sufletească.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Sfatul Părinților

horoscop - father 150x150Citește și: Horoscop special – cei mai buni tați ai zodiacului!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.