Horoscop special – zodiile atrase de băieți răi!

horoscop - badboy 1024x684

Horoscop special – zodiile atrase de băieți răi! De ce iubesc unele femei doar băieții răi? Răspunsul poate veni și de la zodiac, cel care a identificat 3 semne zodiacale care se îndrăgostesc iremediabil de un băiat rău, din prima clipă când interacționează cu el.

Berbec
Nativa din Berbec este pasională şi se lasă condusă, deci nu e de mirare că îi plac băieţii răi. Ea este atrasă de bărbaţii care încalcă regulile pentru că asta îi face să fie interesanţi. Uneori, ea pur şi simplu nu mai vrea să fie responsabilă. Băieţii răi îi reamintesc să trateze viaţa ca pe o aventură. Dar, mai devreme sau mai târziu, va descoperi că stilul lor de viaţă e incompatibil. Relaţiile cu aceşti tipi nu durează mult, dar o învaţă să se bucure mai mult de viaţă.

Citește și: Horoscop special – evenimentele astrale majore ale lui 2018

Leu
Nativei din Leu îi plac băieţii răi pentru că e atrasă de oamenii care îi dau palpitaţii şi care sunt diferiţi. Când se întâlneşte cu un astfel de tip, se simte ca un star dintr-un film captivant, căutând mereu aventuri noi. În cele din urmă, ea va trece de această fază şi îşi va da seama că vrea o stabilitate în viaţa ei.

Săgetător
Nativa din Săgetător este aventuroasă şi îndrăzneaţă. Ea caută băieţi răi deoarece crede că ei pot ţine pasul cu ea. Are nevoie de un partener la fel de tupeist şi curajos ca şi ea, cineva care va sta până târziu cu ea şi care i se va alătura în aventurile sale. Crede că aceşti tipi sunt îndrăzneţi şi cool. Şi chiar dacă îi plac aventurierii, ea îşi va da seama mai devreme sau mai târziu că nu sunt pentru ea. Va realiza că nu sunt curajoşi şi deschişi, ci doar nesăbuiţi şi iresponsabili.

Peşti

Nativa din Peşti este atrasă de băieţii răi pentru că ea crede că personalitatea lor puternică va completa personalitatea sa moale. Ea pur şi simplu cade în genunchi atunci când vede un astfel de timp şi se îndrăgosteşte pe loc. Deşi simte un iniţial un imbolt serios pentru aceşti bărbaţi, ea îşi va da seama mai târziu că vrea de fapt un timp sensibil ca şi ea.

Sursă foto: Pixabay

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - woman 2696408 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – cele mai stresate zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.