Horoscop special – zodiile și banii în luna aprilie 2018

horoscop - paper 3190198 1280 1024x669

Horoscop special – zodiile și banii în luna aprilie 2018. A doua lună de primăvară înseamnă și o lună mai aproape de vară, de concedii, de cheltuieli mai mari, așadar. Unde mai pui că este și sărbătoarea Paștelui, clar, banii nu vor avea o viață prea ușoară.

Berbec
Ai noroc la bani luna aceasta, dar nu se poate fără muncă.

Din fericire, ai multă energie şi fler atunci când vine vorba de afaceri. Trebuie să fii foarte atentă pentru a nu-ţi irosi resursele inutil, iar atunci când e momentul oportun să intervii. Cu toate că vei avea parte şi de capcane, reuşeşti într-o lună ce nu pot alţii în zece

Taur
Luna începe timid şi nu se zăresc şanse de câştig suplimentar.

Cu toate că ai muncit din greu şi ţi-ai dat silinţa pentru a fi remarcată, avansarea întârzie să apară. Din păcate pentru tine, luna aprilie vine şi cu mai multe cheltuieli decât în mod normal, şi orice sumă de bani în plus ţi-ar prinde extrem de bine. Nu îţi face totuşi iluzii!

Citește și: Horoscop special – zodiile obsedate de muzică!

Gemeni
Este foarte important ca în această lună să ai grijă să returnezi toţi bani împrumutaţi.

Această perioadă este una mai solicitată financiar pentru oricine, aşa că nu le crea greutăţi celor care te-au ajutat cândva. Dacă ai facturi sau rate, de asemenea, trebuie plătite la zi. Orice întârzire în luna aprilie îţi poate aduce probleme mari.

Rac
Nu te implica luna aceasta în afaceri, chiar dacă simţi că asta trebuie să faci.

E o perioadă agitată şi nimeni nu e concentrat aşa cum ar trebui. Cu toate că vrei să profiţi de neatenţia altora pentru a ieşi în faţă, e posibil ca totul să se întoarcă împotriva ta. Prudenţa este cuvântul cheie al lunii aprilie!

Leu
Nu stai prea bine la capitolul bani în această lună, însă ai toate şansele să îţi revii la final de aprilie.

În prima săptămână cheltuielile vor fi duble faţă de alte dăţi, însă perioada sărbătorilor pascale e solicitantă din acest punct de vedere. Dacă faci afaceri cu cineva sau munceşti în echipă la serviciu, nu lăsa invidia să intervină în voi!

Fecioară
Ai cheltuit mai puţin în ultima perioadă şi acum economiile îţi prind bine.

Perioada sărbătorilor pascale este una mai solicitantă financiar, însă tu te vei descurca de minune de această dată. Va fi o lună plină şi chiar dacă ţi se golesc buzunarele, eşti mulţumită cu ceea ce obţii şi cu sentimentul cu care rămâi.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - weddings 2784455 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile care nu cred în căsătorie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.