Horoscop special – zodiile și banii în luna august 2018!

horoscop - credit card 1583534 1280 1024x682

Horoscop special – zodiile și banii în luna august 2018! Încă nu ai plecat în concediu și te uiți atent să îți drămuiești fiecare bănuț pentru a avea siguranța că te vei bucura la maxim de fiecare moment al vancanței mult așteptate? Cum am intrat deja în ultima lună de vară, hai să ne uităm ce îți pregătește horoscopul din punct de vedere financiar:

Berbec
Ai impresia că stai pe loc deja de ceva vreme atât din punct de vedere profesional, cât şi financiar.

Vrei să faci o schimbare, însă îţi este mult prea frică să faci primul pas spre ea. Nu se poate spune că o duci rău, de aceea nu te grăbi să iei decizii pe care ai putea să le regreţi ulterior. Dacă ai ceva în plan de multă vreme şi ai cercetat bine terenul, atunci poţi trece la acţiune sub îndemnul şi încurajările celor dragi.

Taur
Luna aceasta, cel mai probabil vei fi împinsă de la spate să faci unele lucruri.

Chiar dacă nu te simţi în largul tău şi îţi este teamă că vei da greş, este foarte important să încerci şi să înveţi din tot ce experimentezi pentru prima oară. Situaţia ta financiară nu este una deloc îngrijorătoare, însă te vei bucura enorm dacă vei câştiga bani în plus din lucruri în care nu credeai. Ascultă de cei din jur mai mult şi vei fi surprinsă plăcut.

Gemeni
Luna august vine cu provocări mari pentru tine în ceea ce priveşte situaţia ta financiară.

E drept că nu eşti adepta schimbărilor şi nu îţi place să ieşi din zona ta de confort, însă acum e mult prea tentant ca să nu accepţi. Cel mai probabil este vorba de un proiect din care nici nu sperai să faci parte, însă cu siguranţă îţi doreai în secret. Acum este şansa ta să te remarci şi să dai tot ce ai tu mai bun!

Citește și: Horoscop special – zodii de femei greu de cucerit!

Rac
Nu stai prea bine cu banii luna aceasta, pentru că vei avea parte de cheltuieli neprevăzute.

E drept că nu totul depinde de tine, însă nu ar strica să faci mai multe economii în viitor. Astfel, ai putea fi pregătită mai bine pentru situaţii de acest gen. Un eveniment nu neapărat neplăcut te pune la cheltuială fără să îţi doreşti acest lucru, însă la care eşti nevoită să participi.

Leu
Încearcă să nu mai pui atât de mare accent pe lucrurile materiale, cu toate că imaginea contează foarte mult pentru tine.

Cheltuieşti o mulţime de bani pe haine, accesorii şi gageturi şi vrei întotdeauna să fii în pas cu moda şi să ieşi în faţă. Luna august va veni cu o lecţie pentru tine, una care te va învăţa că alte lucruri sunt mult mai importante în viaţă. Bunăstarea celor dragi şi sănătatea sunt cele pe care le vei aprecia mai mult la finalul acestei luni.

Fecioară
Nu stai rău cu banii, însă nici bine.

Cu toate că eşti mulţumită de banii pe care îi câştigi şi te descurci destul de bine cu ei, îţi pică prost atunci când auzi de la cei din jur că nu eşti situată prea bine pe acest plan. Reproşurile partenerului ar putea să îţi lase un gust amanr luna aceasta, dar asta va afecta relaţia voastră, şi nicidecum alegerile viitoare privitoare la carieră. E momentul să te faci mai mult respectată!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - planet 3290590 1280 90x90Citește și: Horoscop special – Mercur retrograd în Leu, e timpul pentru drame!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.