Horoscop special – zodiile și banii în luna februarie!

horoscop - wallet 2972568 960 720

Horoscop special – zodiile și banii în luna februarie! A doua lună a anului vine cu vești amestecate pentru zodii din punct de vedere financiar. Pentru unii va fi o lună de belșug, pentru alții, buzunarele vor fi greu încercate. Tu unde te regăsești?

Berbec
Vei avea o lună plină pe plan profesional, fie că vrei, fie că nu vrei.

Din fericire, superiorii şi colegii îţi dau o mână de ajutor şi îţi deschid uşi la care nu sperai. E drept că trebuie să munceşti mult, dar va merita din plin. Aici nu e vorba de bani, cât de evoluţia ta pe scara ierarhică.

Taur
Luna aceasta este numai bună pentru a face afaceri sau pentru a te implica în proiecte colective.

Cu cât munceşti mai mult alături de alţi oameni, cu atât banii vor veni mai repede, iar tu vei avea ocazia să legi relaţii strânse. Chiar dacă te preocupă mai mult aspectul financiar, nu strică să ai cunoştinţe peste tot!

Gemeni
Luna aceasta este norocoasă pentru tine în ceea ce priveşte situaţia ta financiară.

Atunci când te aştepţi mai puţin vei primi o sumă de bani care te va da pe spate. Chiar dacă vei fi luată prin surprindere, încearcă să îi gestionezi cum trebuie şi să nu dai iama în ei. În viitorul apropiat e programat un eveniment care necesită multe astfel de resurse!

Citește și: Horoscop special – de cine să te distanțezi în 2018, după zodie!

Rac
Luna aceasta vei da randament la locul de muncă nesperat de mult.

Din fericire, puseul tău de energie va fi luat în seamă exact de cine trebuie. Nu e exclus ca la final de februarie să fii anunţată că ţi se va mări salariul sau că poţi avea un birou mai bun. Trebuie să adorzi atenţie doar facturile pe care le ai de plătit şi de care ai putea să uiţi având atât de multe pe cap.

Leu
Un ajutor pe care i l-ai acordat unei persoane în trecut se va întoarce luna aceasta cu multe beneficii financiare.

Ocaziile de a câştiga mai mulţi bani vor fi multe, însă nu eşti dispusă să faci chiar orice pentru a-i obţine. Îţi menţii poziţie şi nu e deloc un lucru greşit. Faptul că rămâi fidelă locului de muncă şi eviţi bârfa îţi vor aduce un plus.

Fecioară
Nu trebuie să te plângi de situaţia ta financiară atât timp cât nu faci nimic pentru a schimba acest lucru.

Totul este clar pentru tine şi nu eşti dispusă deocamdată să ieşi din zona ta de confort. Cu toate că tânejeşti după schimbare, nu eşti capabilă de aceasta. În aceste condiţii, încearcă să fii fericită şi să te bucuri de ce ai!

Continuare horoscop pe Eva.ro 

horoscop - heart 3113186 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în luna februarie 2018

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.