Horoscop special – zodiile și banii în luna iulie 2018!

horoscop - vw camper 336606 960 720

Horoscop special – zodiile și banii în luna iulie 2018! Iulie și august sunt lunile anului în care un singur lucru contează: vacanță! Întrebarea este, oare cum stau zodiile cu banii de concedii? Aflăm din horoscopul special de azi:

Berbec
Sunt favorizate orice fel de tranzacţii în această lună, mai ales dacă eşti implicată în afaceri.

Este o lună bună pentru îmbogăţirea cunoştinţelor, pentru perfecţionare sau aprofundare. Este o perioadă în care situaţia ta financiară va stagna, însă acum se vor pune bazele unui nou început promiţător pe acest plan. Abia la final de iulie vei vedea primele rezultate ale schimbărilor de care te-ai ocupat până atunci.

Taur
Nu o duci deloc rău cu banii în luna iulie, însă tocmai de aceea vei fi tentată să cheltui fără măsură pe lucruri care nu sunt prea importante.

Din fericire, ai alături de tine o persoană care îţi oferă sfaturi bune în ceea ce priveşte situaţia ta financiară. Eşti pricepută în negocieri, de aceea poţi forţa puţin nota pentru a obţine ceea ce ţi-ai propus. Munca în echipă îţi poate aduce mai mulţi bani decât sperai!

Citește și: Horoscop special – zodii care vor fi mințite de iubiți vara aceasta!

Gemeni
Nu te baza pe banii pe care nu îi ai în această lună, acesta este sfatul astrelor pentru tine.

Cu toate că mai multe persoane au să îţi returneze bani sau trebuie să primeşti vreo mărire de salariu, nu conta pe asta şi încearcă să te descurci doar cu ce ai în buzunar. Vei avea parte de cheltuieli neprevăzute în ceea ce priveşte evoluţia ta profesională, însă totul va merita din plin!

Rac
Luna iulie vine cu cheltuieli neprevăzute, ceea ce înseamnă că trebuie să îţi organizezi foarte bine banii pentru a nu ajunge într-o situaţie limită.

Încearcă să ai mereu ceva pus deoparte pentru lucruri imprevizibile, fie ele bune sau rele. Este nevoie de muncă multă pentru a putea evolua pe acest plan al vieţii tale, de aceea te instala comod şi nu aştepta ca banii să îţi pice din cer!

Leu
Banii vor fi în atenţia ta în luna iulie şi nu vei permite să laşi oportunităţile să treacă pe lângă tine.

Ai grijă dacă munca pe care o faci este în echipă, pentru că unii colegi sau parteneri ar putea avea intenţii mai puţin bune în ceea ce priveşte câştigurile voastre comune. Atenţia este cheia, aşa că nu te încrede în nimeni şi îndeplineşte-ţi atribuţiile cu mare responsabilitate!

Fecioară
În ultima perioadă ai cheltuit destul de mulţi bani şi ai investit în lucruri şi obiecte de care aveai nevoie.

Cu toate că nu ai aruncat cu banii în stânga şi în dreapta, ci ai acţionat justificat, e necesar să fii mai chibzuită de acum înainte pentru a putea reveni la situaţia cu care te-ai obişnuit. Evoluezi lent, dar sigur, iar asta te face să ai mai multă încredere în tine şi să îţi stabileşti standarde mai înalte.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - toys 1903273 960 720 90x90Citeste si: Horoscop special – zodiile și dragostea în luna iulie 2018!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.