Horoscop special – zodiile și banii în luna iulie

horoscop - cardbancar

Horoscop special – zodiile și banii în luna iulie. Iulie, luna când lumea intră în concediu, se bucură de vară, de mare, de munte. Dar pentru asta este avem nevoie de bani. Iar horoscopul banilor din iulie nu trebuie să lipsească din lista ta cu lucruri de verificat:

Berbec
Eşti pusă pe fapte mari pe plan profesional luna aceasta şi nu strică deloc să ai mai multă iniţiativă. Vrei să fii cea mai bună la locul de muncă, iar acum e momentul tău să te afirmi. Chiar dacă eşti foarte aproape de a câştiga mai mulţi bani, încă nu îţi face speranţe că vei obţine absolut tot ce îţi doreai şi propus!

Taur
Va fi o lună agitată pentru tine pe plan financiar, însă totul va reintra în normal spre finalul ei. Este foarte important să nu iei hotărâri pripite, mai ales dacă eşti nevoită să semnezi documente importante. La fel cum îţi vin sume de bani din alte părţi, tot aşa vei avea şi pierderi. Ai multă treabă de făcut şi cel mai probabil te vei suprasolicita, aşa că ai grijă să iei pauzele necesare!

Citește și: Horoscop special – care este cel mai generos semn zodiacal?

Gemeni
Norocul a dat peste tine în această lună, dar nu e vorba numai de şansă aici. Eşti o persoană foarte ambiţioasă şi lupţi pentru ceea ce îţi doreşti, iar acest lucru va fi răsplătit pe măsuri. Învârţi banii extrem de uşor şi ai fler în afaceri deşi nu te ştiai aşa. O veche pasiune trebuie cultivată în aceste săptămâni pentru că ai toate portiţele deschise.

Rac
Eşti plină de viaţă în această lună şi ştii să îţi canalizezi energia exact acolo unde trebuie. Pentru că eşti mereu într-o continuă mişcare, iei contact cu o mulţime de oameni influenţi care te pot ajuta pe viitor. Profită de oportunităţile care ţi se oferă pentru a putea ajunge acolo unde ţi-ai propus. Faci rost chiar de mai mulţi bani decât sperai!

Leu
Te simţi destul de obosită în acest început de lună, de aceea ai face bine să iei o pauză de la tot ce te solicită intelectual, dar şi fizic. Nu ţi-ar strica un concediu mai repede decât ţi-ai planificat, stai bine cu banii şi nu te împiedică nimic să pleci în vacanţă. Dacă nu te odihneşti acum, nu ai şanse să progresezi curând.

Fecioară
Vei cheltui enorm de mulţi bani în această lună, mai exact spre sfârşitul ei. Pentru că ştiai că asta se va întâmpla, încă de la începutul lui iulie te-ai pus pe economii şi nu te mai bucuri de nicio mică plăcere. Cu toate acestea, într-un final te vei obişnui cu gândul şi te vei conforma astfel încât să nu strici toată atmosfera şi liniştea ta, dar şi a celor din jur.

Photo via Visual Hunt

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - guy love kiss 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în luna iulie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.