Horoscop special – zodiile și banii în luna septembrie!

horoscop - banknote 15801 960 720

Horoscop special – zodiile și banii în luna septembrie! S-a dus vara, s-au dus concediile și s-au dus și banii. Dar măcar rămânem cu amintirile frumoase. Prima lună de toamnă se anunță, așadar, o provocare din punct de vedere financiar.

Berbec
Nu se anunţă linişte în carieră luna aceasta pentru tine. E nevoie de mai multe eforturi ca până acum pentru a începe să obţii poziţia spre care tinzi. Nu este exclus să ţi se pună chiar piedici în drumul tău spre atingerea ţelurilor, însă eşti destul de precaută şi vei face faţă provocărilor. De cum vei începe să munceşti mai mult, vei începe să câştigi mai mulţi bani, însă acest lucru se va întâmpla doar în primele săptămâni.

Taur
Se anunţă o lună bună pentru tine pe plan financiar şi profesional. Partea bună este ca primeşti suport din partea apropiaţilor pentru a ajunge acolo unde şi-ai propus. Cu cât îţi expui mai mult ideile, vei ieşi în faţă şi vei primi avantaje. Cel mai important lucru este că ceea ce faci o faci din pasiune, de aceea vei excela.

Gemeni
Este o lună bună pentru investiţii şi pentru afaceri. Nu ar strica să îţi fructifici cumva banii pe care îi deţii, mai ales dacă te bucuri de suportul şi sfaturile necesare. Indiferent de domeniul pe care îl alegi, ai fler în negociere şi poţi obţine bani frumoşi. Această perioadă înfloritoare va începe să apună în cea de-a doua jumătate a lui septembrie.

Citește și: Horoscop special – cum reacționează zodiile la beție?

Rac
Nu sunt excluse călătoriile în interes de serviciu în această lună, lucru destul de nou pentru tine. Cu toate că eşti fricoasă cu privire la schimbare, aceste deplasări nu îţi pot aduce decât lucruri bune. Cu cât eşti mai activă, cu atât şansele de a primi bonusuri financiare sunt mai mari. Spre sfârşitul lui septembrie se aduce ăn discuţie o moştenire.

Leu
Eşti un lider înnăscut, însă luna aceasta ai ocazia să arăţi lumii întregi acest lucru. Aptitudinile tale de a-i coordona pe cei din jurul tău te pot ajuta să obţii cele mai bune rezultate profesionale de până acum. Te descurci foarte bine cu calculele, mai ales în ceea ce priveşte banii, de aceea te poţi implica în negocieri şi investiţii. Situaţia financiară rămâne neschimbată, însă poţi câştiga mai mult dacă ştii când şi unde să te implici.

Fecioară
Luna septembrie vine cu noroc în toate, dar mai ales la bani. Fiind luna ta, cu siguranţă vei primi cadouri, unele dintre ele chiar substanţiale. Deşi nu vei câştiga mai mult la serviciu datorită muncii depuse, colegii şi şefii tăi te vor surprinde cu un bonus. Eşti mai fericită în această perioadă decât în cea anterioară, însă nu se ştie dacă va dura prea mult!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - love 1 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în septembrie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.