Horoscop special – zodiile care își ascund cel mai bine sentimentele!

horoscop - big city 2926633 1280 1024x682

Horoscop special – zodiile care își ascund cel mai bine sentimentele! Sunt oameni care nu fac nici un secret din ceea ce simt, care își manifestă fără nici o reținere sentimentele și sunt zodii care aleg să își țină într-o intimitate greu de străpuns orice aspect legat de trăirile lor. Uneori, nici cei dragi nu știu cum adevărat ce simt aceste persoane. Te numeri printre ele?

Scorpionul
I s-a dus vestea că iubește și urăște cu aceeași pasiune, dar Scorpionul nu își arată nici emoțiile, nici armele prea ușor. Cu cât sentimentele sale sunt mai profunde, cu atât vor fi mai ascunse, ba chiar ți-ar putea arăta ușa, când de fapt vrea să stai. Motivele pentru care face asta sunt multe, dar toate au legătură cu nevoia sa de a se proteja și teama că va fi trădat.

Citește și: Horoscop special – ce zodie va avea o primăvară de coșmar?

Contrar a ceea ce ar putea crede unii și alții, Scorpionul este un semn vulnerabil, cu emoții adânci, care “pune la suflet” eșecul, mai ales dacă prin eșec se înțelege că a fost respins. Să îi trădezi încrederea este tot ce poate fi mai rău, iar după un astfel de episod, adevăratele sale sentimente vor fi și mai greu de ghicit, dar un lucru este sigur: sub masca nepăsării sau a disprețului va ascunde întotdeauna emoții profunde. În loc să te lase să le vezi, va prefera să își facă cunoscută nemulțumirea altfel – de cele mai multe ori, ticluind un mic plan de răzbunare, chiar dacă asta nu înseamnă altceva decât că te va scoate din lista de prieteni de pe Facebook.

Fecioara
Dacă Scorpionul nu arată ce simte cu adevărat, dar te lasă să ghicești că este omul emoțiilor, Fecioara nu arată mai nimic. Preferă să vorbească despre orice altceva, decât despre ceea ce simte, chiar și cu persoane foarte apropiate: familie, prieteni. De fapt, și-ar deschide sufletul mai degrabă în fața unui străin, decât în fața celor care o cunosc și cărora nu vrea să le arate latura sa vulnerabilă.

Continuare horoscop pe Divahair.ro

Sursă foto: Pixabay

horoscop - couple 3157067 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – cum se îndrăgostește un Berbec?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.