Horoscop special – zodiile care își ascund sentimentele

horoscop - love

Horoscop special – zodiile care își ascund sentimentele. Ești într-o relație dar nu ești mulțumită de modul în care partenerul comunică cu tine? Nu este neapărat că nu ar vrea, dar sunt zodii care preferă să își țină ascunse sentimentele, pentru a se proteja. Iată care sunt aceste zodii:

Fecioară
Fecioara este foarte timidă. Ea e mereu critică atât faţă de ea, cât şi faţă de ceilalţi, lucru care o împiedică să îţi arate cu adevărat sentimentele. E practică şi analitică, astfel încât tratarea emoţiilor poate fi foarte dificilă pentru ea, pentru că astfel ar simţi că pierde controlul. Ea munceşte mult şi nu se joacă, aşa că ideea de a spune ce simte e o pierdere de timp.

Citește și: Horoscop special – ce zodii vor avea noroc în următorii 5 ani!

Balanţă
Balanţa urăşte confruntarea. Ea vrea cu orice preţ să scape de orice responsabilitate emoţională. E genul de persoană care îţi va spune de 100 de ori că e bine înainte de a recunoaşte că e supărată. Ea e extrem de paşnică şi corectă, chiar până în punctul de a se lăsa călcată în picioare fără să spună nimănui că e deranjată de asta.

Scorpion
Scorpionul se confruntă cu gelozia, secretomania şi neînţelegerile, ceea ce îl opreşte din a-şi exprima sentimentele. Îi e greu să aibă încredere în oameni, chiar şi atunci când sunt foarte apropiaţi. Poate că nu vrea să spună ce simte de frică să nu fie judecat. El vrea să pară încrezător, dar în sinea lui are probleme cu stima de sine.

Vărsător
Acest nativ e şi cald, dar şi rece şi niciodată nu ştii cum se simte. El simte şi gândeşte mai profund ca oricine, însă doar ura şi-o exprimă. În momentul în care îl întrebi dacă e în regulă, se va enerva pe tine. Doar cu mult noroc îl poţi face să se deschidă şi e nevoie de multă răbdare dacă îl vrei în viaţa ta.

Sursă foto: Pixabay

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - mask 2095267 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – cum să seduci o femeie, după zodia ei

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.