Horoscop special – zodiile care iau asupra lor orice vină!

horoscop - baby 1941747 960 720

Horoscop special – zodiile care iau asupra lor orice vină! Îi cunoaștem cu toții, avem fiecare dintre noi o astfel de rudă, de prieten. Sunt cei care, orice s-ar întâmpla, se consideră doar ei vinovați. Oare din ce zodii fac ei parte?

Rac
Potrivit astrologiei, Racul tinde să acţioneze cu inima mai mult decât cu raţiunea. Nu îi place să facă greşeli şi suferă enorm, mai ales dacă greşeala sa a rănit o altă persoană în vreun fel. Un Rac se învinovăţeşte mai mult decât alte zodii. El o face pentru toate greşelile sale, indiferent cât de nesimnificative ar fi. Dacă vrea să se relaxeze, trebuie să lucreze la partea ei emotivă întâi.

Citește și: Horoscop special – cum începi fiecare dimineață, în funcție de zodie!

Fecioară
Fecioara este perfecţionista zodiacului. Ea este harnică şi, de asemenea, urăşte tot ce itervine în calea scopurilor sale. Ea crede că are control asupra propriei sale vieţi şi se asigură de asta. Se învinovăţeşte mai des decât ar trebui. Dacă lucrurile nu merg aşa cum a planificat, ea se va simţi mizerabil. Viaţa e atât de imprevizibilă şi te poate prinde de multe ori nepregătit, iar o Fecioară ar trebui să conştientizeze acest lucru. Chiar dacă nu e pregătită, asta nu înseamnă că nu poate face faţă.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva. ro

horoscop - badboy 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile atrase de băieți răi!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.