Horoscop special – zodiile care caută relații deschise

horoscop - nature 3258917 960 720

Horoscop special – zodiile care caută relații deschise. Te-ai întrebat mereu oare ce înseamnă pentru unii oameni că sunt în ”relații deschise”? Sunt acei parteneri care își permit unul altuia să facă absolut orice, inclusiv să aibă mai mulți parteneri sexuali. Horoscopul ne spune că există câteva zodii predispuse spre acest tip de relaționare:

Gemeni
Într-o relație deschisă fericită este nevoie de abilități de comunicare extrordinare așa cum ai tu. Nu vei avea nicio problemă în a fi sinceră și deschisă cu partenerul tău despre ce îți convine și ce nu. Poți să îți exprimi sentimentele și gândurile direct, fără niciun joc emoțional. O relație deschisă poate să te mențină stimulată și să te încarce de energie. Atunci când te vei plictisi, poți să schimbi lucrurile rapid.

Citește și: Horoscop special – De ce îi este dor fostului iubit de tine?

Balanță
Îți place să îți faci mereu prieteni noi iar o relația deschisă te poate ajuta să te înconjori mereu de amici. Mai mult, termenul de fidelitate nu îți spune nimic. Ai mai înșelat și în trecut și nu ți s-a părut că este un lucru greșit. Asta nu înseamnă că vrei să îl rănești pe cel drag, ci doar să ai ceva mai multă libertate. Din acest motiv, mereu vei căuta doar relații deschise, în care partenerul să îți înțeleagă nevoile.

Capricorn
Probabil o să te surprindă faptul că această zodie se află pe lista celor care caută relații deschise, însă toată lumea știe că acești nativi preferă partenerii multipli. Îți place să experimentezi mai multe laturi ale personalității tale, pe care doar anumite persoane le pot vedea. Poți părea o persoană destul de conservatoare în public, ca în spatele ușilor închise să te comporți ca o actriță din filmele pentru adulți. În cazul în care nu ești compatibilă cu partenerul tău, poți să îți hrănești fanteziile cu altcineva în relația deschisă pe care o ai.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - wedding 2700495 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – cum arată nunta ta perfectă?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.