Horoscop special – zodiile care nu cred în căsătorie!

horoscop - weddings 2784455 1280 1024x682

Horoscop special – zodiile care nu cred în căsătorie! Sunt femei care iubesc cu pasiune, care se dedică cu totul partenerului dar totul până la momentul cererii în căsătorie. Sunt zodiile care nu prea cred în căsătorie, aproape deloc. Care sunt ele?

Rac
Racii sunt familiști convinși. Pentru ei, cea mai importantă parte a vieții este familia. Din acest motiv, căsătoria este mult mai puțin importantă decât familia. Fericirea celor dragi, iubirea care îi leagă și armonia care există în casă sunt cele mai mari realizări ale vieții lor, care nu sunt condiționate de o slujbă religioasă sau de niște acte.

Citește și: Horoscop special – cum începi fiecare dimineață, în funcție de zodie!

Fecioară
Realistă și întotdeauna cu picioarele pe pământ, Fecioara este una dintre puținele femei din zodiac care nu cred în actul căsătoriei. Cu atât de multe căsnicii eșuate în jur, nici nu este de mirare că această femeie poate să fie într-o relație pe viață și fără a semna o hârtie. Profundă și spirituală, Fecioara știe că iubirea adevărată nu este condiționată de nimic și că, atunci când doi oameni se iubesc cu adevărat, pot să rămână împreună toată viața și să fie liberi în același timp.

Scorpion
Dacă ai vreo femeie Scorpion în viața ta, atunci cu siguranță știi că la capitolul relații nu stă niciodată prost. Pentru că este o femeie plină de farmec și senzuală, aceasta reușește mereu să vrăjească bărbații și să îi țină aproape. Tocmai din acest motiv, această femeie nu se va așeza niciodată la casa ei. Având atât de multă experiență în relații, aceasta știe că niciodată nu va putea fi fidelă unei singure persoane și că cel drag se va plictisi mai devreme sau mai târziu. Căsătoria este un lucru nesemnificativ pentru această femeie.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - distance 90x90Citește și: Horoscop special – zodii care nu rezistă relațiilor la distanță!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.