Horoscop special – zodiile care se despart în martie!

horoscop - broken 3165879 960 720

Horoscop special – zodiile care se despart în martie! Nu va fi o primăvară plină de frumos și de iubire chiar pentru toate semnele zodiacale. Câțiva nativi vor trece prin momente pline de dezamăgire, odată cu despărțirea de partenerul de cuplu. Riști să ți se întâmple și ție?

Fecioară
Ești prinsă într-o relație care nu îți aduce nicio satisfacție și care nu îți oferă, în acest moment, niciun viitor. Deși îți este greu să te vezi din nou singură, simți nevoia unei schimbări. Din acest motiv, sunt șanse mari ca astrele să te ghideze pe un alt drum în această perioadă, care să îți ofere o nouă perspectivă asupra vieții. Deși îți va fi greu să faci acest pas, vei vedea că este cea mai inspirată alegere pe care o puteai face.

Citește și: Horoscop special – zodiile care trădează mai rău ca Iuda!

Capricorn
Relația perfectă la care visai de când erai mică nu există, iar acest lucru îl afli abia acum. Certurile și discuțiile în contradictoriu pe care le-ai avut cu cel drag în ultimul timp vor duce, inevitabil, la despărțire. Deși îți imaginai deja un viitor alături de el, în această lună îți vei da seama că este mai bine să te concentrezi asupra carierei și să lași dragostea deoparte. Schimbările pot fi benefice în cazul tău, așa că nu este cazul să eziți.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - marry me 1044416 1280 90x90Citește și: Horoscop special – te cere sau nu în căsătorie?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.