Horoscop special – zodiile care se despart până la finalul anului!

horoscop - breakup

Horoscop special – zodiile care se despart până la finalul anului! Fie că sunt probleme care s-au acutizat pe tot parcursul anului, fie că problemele se ivesc fix atunci când nu te aștepți, câteva cupluri ale zodiacului sunt în pericol de despărțire până la finalul acestui an. Te numeri printre ele?

Taur+Rac
Personalitățile acestor zodii se vor bate cap în cap mai mult ca oricând. Înțelegerea care exista odată între Taur și Rac va fi de domeniul trecutului, ceea ce nu le va mai permite să rămână împreună. Dorința unuia, nesusținută de celălalt, constituie unul dintre motivele despărțirii. Cu toate că își făcuseră foarte multe planuri împreună, cele două zodii vor porni pe drumuri separate, pentru binele amândurora.

Citește și: Horoscop special – care este zodia aproape perfectă?

Gelozia și posesivitatea Taurului nu mai pot fi suportate de Racul cel liniștit, care preferă să rezolve orice conflict prin comunicare. Dacă până acum reușeau să se înțeleagă numai din priviri și să găsească soluții comune, sfârșitul de an vine cu câteva tensiuni care cântăresc foarte mult. De asemenea, nativul zodiei Taur a făcut un obicei din a pune foarte mult accent pe carieră și mai puțin pe partea sentimentală, iar acest lucru se vede.

Leu+Fecioară
Nativul zodiei Leu este extrem de posesiv, ceea ce este subliniat de comportamentul pe care îl are cu cel de lângă el. Vrea să obțină totul fără efort, dar este dezamăgit de faptul că lucrurile îi ies pe dos în ultima perioadă. Relația de cuplu întâmpină probleme de la o vreme, astfel că partenerii nu își mai găsesc motivația de a lupta unul pentru celălalt.
Deși la început părea să existe o compatibilitate greu de zdruncinat, gusturile și pretențiile exagerate ale Leului o vor face pe femeia Fecioară să renunțe la această legătură, pentru care nu poate să prevadă niciun viitor. De asemenea, echilibrul pe care cei doi îl aveau la debutul relației a dispărut, ceea ce i-a afectat destul de mult.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro 

horoscop - tango 108483 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – combinații dezastruoase de zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.