Horoscop special – zodiile care se distrează la maxim

horoscop - people at rock concert with heartshape hand gesture

Horoscop special – zodiile care se distrează la maxim. Există oameni care nu se pot detașa de problemele zilnice și nu își oferă nici măcar un moment de respiro, de relaxare. Sunt oameni care nu pot să renunțe la trecut, alții nu fac decât să se concentreze pe viitor. Și sunt oameni pentru care ”Trăiește clipa” chiar este un mod de viață. Din ce zodii sunt aceștia?

Berbec
Pe cât de şiret pare, Berbecii chiar ştiu că au doar o viaţă care merită trăită din plin. Nu te obşigă nimeni să faci ceva sau să fii cu cineva care îţi aduce nefericire. Desigur, şi acest semn zodical se îngrijorează din când în când şi este prins în anumite situaţii, dar doar atunci când este extrem de important pentru el. A trăi în trecut este inutil pentru el, iar viitorul ar putea să îi aducă orice, aşa că de ce să nu trăiască acum?

Citește și: Horoscop special – top bărbați imaturi

Leu
Pentru Leu, viaţa este o scenă unde el este personajul principal.Ştie că trăirea momentului nu numai că îi va aduce amintiri minunate, dar şi că este mult mai distractiv atunci când eşti aici şi acum, bucurându-te de fiecare clipă. Singurul lucru pe de care îi pasă acestui nativ atunci când vine vorba de viitor este distracţia, iar din trecut sunt amintirile. El nu devine prea nostalgică pentru că ştie că viaţa îi pregăteşte lucruri şi mai intense decât până acum.

Săgetător
Săgetătorul iubeşte să se distreze şi trăieşte pentru asta. Ştie că într-o zi s-ar putea să nu mai fie atât de liber ca acum, aşa că trebuie să se bucure cât de mult poate. A trăi în prezent născoceşte întotdeauna poveşti mininate, pe care acest nativ iubeşte să le împărtăşească cu ceilalţi. Simţindu-se atât de bine în orice clipă, Săgetătorul este pregătit pentru orice ar putea să urmeze.

Photo via Visualhunt

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - sorry 768x510 1 150x150Citește și: Horoscop special – cum își cer zodiile scuze

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.