Horoscop special – zodiile care iubesc singurătatea

horoscop - natural elevation wilderness solitude

Horoscop special – zodiile care iubesc singurătatea Deși mulți am fi tentați să credem că nimeni nu poate găsi în singurătate ceva de dorit, lucrurile nu stau chiar așa. Există zodii pentru care a fi singur este ceva atât de frumos, liniștitor, că nu l-ar da nici pentru sufletul pereche întruchipat în cea mai perfectă ființă. Iată care sunt aceste zodii:

Rac
Racul iubeşte să aibă activităţi acasă. Îl puteţi găsi vineri seara gătind, citind sau vizionând un film. Din moment ce acest nativ nu se simte confortabili în preajma persoanelor străine, el preferă să evite locurile aglomerate. În loc să petreacă timpul liber cu ceilalţi, lui îi place să fie singură în confortul domiciliului personal.

Fecioară
O Fecioară urăşte să fie în centrul atenţiei şi este incredibil de timidă. Îi place să îşi petreacă timpul liber lucrând în loc să iasă cu prietenii ei. Numai munca şi deloc joacă, acesta este stilul de viaţă al acestui nativ. A fi înconjurată de oameni e o pierdere de timp, după părerea ei, de aceea îşi canalizează energia pe următorul ei proiect mai degrabă.

Citește și: Horoscop special – ce declarații fac bărbații, în funcție de zodie

Capricorn
Capricornul încearcă să găsească un echilibru între viaţa socială şi petrecerea timpului liber de unul singur. Cu toate acestea, el preferă să fie mai mult singur decât cu alte persoane. Faptul că trebuie să să aibă de-a face cu alţi oameni e extrem de stresant pentru el. Are nevoie de timp doar cu el însuşi pentru a asculta muzică sau pentru a croşeta ceva, astfel încât să îşi economisească energia pentru o următoare ieşire în lume.

Peşti
Nativului din Peşti îi place să stea singur acasă pentru a citi sau pentru a dormi. Îi place să fie solitar şi nu îi e frică să îşi petreacă weekend-urile colindând oraşul de unul singur. Nu simte nevoia de a fi în mod constant înconjurat de oameni, activităţile doar cu el însuşi îl face să fie mai plin de energie.

Photo via Visual hunt

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - cupluri de nedespartit din zodiac 650 445 1 150x150Citește și: Horoscop special – cele două perechi de zodii de nedespărțit

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.