Horoscop special – zodiile care manipulează cel mai mult!

horoscop - portrait 3216948 1280 1024x579

Horoscop special – zodiile care manipulează cel mai mult! Nici unuia dintre noi nu ne place să fim manipulați de cei din jur, mințiți, folosiți. Dar ce te faci atunci când ai de-a face cu niște zodii care sunt experte în astfel de jocuri neplăcute? Horoscopul special de azi ne ajută să le identificăm:

Scorpion
Scorpionul este cel mai manipulator semn zodiacal. E o persoană a cărei mişcare neaşteptată poate da lovitura de graţie. El e foarte ambiţios şi analizează mult, ţinând o agendă ascunsă despre tot ce se petrece în jurul lui. E capabil să îţi vadă slăbiciunile, îţi va spune exact ce vrei să auzi şi va memora orice informaţie pe care o primeşte în schimb pe care o va folosi în favoarea lui cândva. Ceea ce îl face atât de special este faptul că el poate vedea în întuneric.

Citește și: Horoscop special – luna ta norocoasă din 2018, în funcție de zodie!

Preia detaliile importante pe care oamenii adesea sunt prea fricoşi să le caute. Această abilitate îl ajută să-i poată ocoli pe alţii cu uşurinţă. Dar, pe lângă intenţia de a deţine controlul, Scorpionul manipulează şi din dorinţa de a-şi proteja interesele sale şi pe cele ale persoanelor la care ţine. Dacă ai un Scorpion de partea ta, eşti norocos, dar dacă nu te place, atunci fereşte-te din calea lui.

Rac
Racul este o persoană manipulatoare din cauza abundenţei de sentimente cu care se confruntă. El nu este mereu liniştit, ci poate fi vulcanic şi copleşitor. Un Rac se simte pierdut atunci când nu e sigur că e iubit, aşa că va manipula până va fi convins de asta. E mult mai neîncrezător faţă restul oamenilor din alte zodii, fiind, de asemenea, foarte bun la citit mincinoşii. Racul vrea doar să-i ţină cât mai aproape de el pe cei dragi, de aceea acţionează aşa. Are o mulţime de dragoste de oferit şi vrea să se asigure că va avea cui să o ofere.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - goodwineslider 90x90Citește și: Horoscop special – vinul preferat, în funcție de zodia ta!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.