Horoscop special – zodiile care te vor răni vara aceasta

horoscop - woman dress summer 1

Horoscop special – zodiile care te vor răni vara aceasta. Vrei să ai parte de o vară cu amintiri frumoase, cu povești de dragoste trăite privind răsăritul soarelui la malul mării? Atunci ar fi bine să te ferești de zodiile de mai jos, cele care vara aceasta au un singur scop: să rănească:

LOCUL 4: CAPRICORN

Capricornul nu va avea o vară tocmai uşoară şi va sta mai mult izolat. Îţi poate răni inima cu uşurinţă fără măcar îşi dea seama cât rău produce comportamentul său impasibil. Are suficienţi norişori gri deasupra capului încât nu se mai preocupe de sensibilităţile celorlalţi, implicit de ale tale. Va trebui îi arăţi eşti aproape de el dacă doreşti îi recâştigi atenţia. Nu va fi o lună deloc uşoară pentru tine alături de un Capricorn dacă nu vei fi dispus îi arăţi îi eşti aproape.

LOCUL 3: GEMENI

Geamănul poate lua decizii pripite, decizii care te lovească indirect. Dacă ai un prieten născut în această zodie, trage-l de mânecuţă şi întreabă-l tot ce te nedumereşte. Nu îl lasă aibă impresia ştie totul despre tine. Poate interpreta lucrurile greşit şi ia adesea decizii eronate. Stai aproape de el şi oferă-i toatăatenţia ta dacă nu vrei te rănească.

Citește și: Horoscop special – cum arată vacanța ideală pentru fiecare zodie

LOCUL 2: VĂRSĂTOR

Vărsătorul va fi atât de aerian, de visător, de paralel cu lumea încât va dezamăgi prin absenţa sa în situaţii cheie din viaţă celor din jur. Va uita de zilele de naştere ale prietenilor, nu va răspunde la apelurile telefonice ori la invitaţiile în oraş pentru va trăi, efectiv, în lumea sa. Vărsătorul nu face nimic cu rea intenţie, ci pur şi simplu se focusează prea mult pe lumea sa imaginară.

LOCUL 1: RAC

Acest semn de apă trăieşte adevărate revoluţii interioare până la începutul lunii septembrie, iar majoritatea deciziilor pe care le va lua vor fi sub impactul nervilor, alemoţiilor puternice greu de explicat pentru cei din jur. Se va simţi eclipsat de persoane cu care nu avea mare tangenţă, va rupe legături cu lejeritate crezând anumite prietenii sunt toxice pentru el. Nu te mira dacă într-o bună zi te vei trezi blocat pe Facebook de un nativ născut în această zodie.

Photo via VisualHunt

Sursă horoscop: Huff.ro 

horoscop - together couple duo 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea la prima vedere

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.