Horoscop special – zodiile care te fac să râzi în hohote!

horoscop - baby 2604853 960 720

Horoscop special – zodiile care te fac să râzi în hohote! ”Fă-mă să râd și sunt a ta”, dacă acesta este principiul după care îți cauți un partener, atunci ar fi bine să arunci un ochi pe horoscopul special de azi, în el vei descoperi care sunt cele mai amuzante zodii:

Gemeni
Gemenii vor avea mereu cele mai extraordinare lucruri de spus. Au mereu glume inteligente în mânecă. Dacă le poveşteşti ceva, cu siguranţă vor avea câteva comentarii extrem de amuzante de adăugat. Ei pot vedea cu uşurinţă situaţiile haioase mai mult decât o fac alţii, iar glumele lor fac să râdă pe oricine. Nativul din această zodie e genul de om care are carisma unui comediant.

Citește și: Horoscop special – zodiile care trădează mai rău ca Iuda!

Rac
Un Rac poate găsi ceva amuzant în orice situaţie. El se va axa pe lucrurile mici care îl fac să râdă şi te va face şi pe tine să ai o astfel de reacţie. Dacă te afli în public cu el, îţi va arăta atâtea lucruri drăguţe despre care să chicotiţi. Ceea ce îl face special e faptul că vede latura amuzantă în detaliile pe care alţii nici nu le observă. El e mereu distractiv pentru că simţul umorului cu care e înzestrat e absolut adorabil.

Scorpion
Un Scorpion este foarte sarcastic. Nu pare că încearcă să fie amuzant, ci pur şi simplu este! Nu îi e teamă să sublinieze când o situaţie de ciudată.
Remarcile lui sarcastice sunt hilare. Chiar şi atunci când e o situaţie gravă, ştie cum să detensioneze atmosfera şi face constant comentarii amuzante despre tot. Alţii l-ar putea considera nepoliticos, dar tu ştii că glumeşte.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - portrait 3113651 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – ce zodii întâlnesc marea iubire în martie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.