Horoscop special – zodiile care nu sunt pregătite pentru o relație

horoscop - engagement 1718244 960 720

Horoscop special – zodiile care nu sunt pregătite pentru o relație. Îți place de cineva, ai dori să fie ceva serios între voi dar observi că lucrurile nu prea se leagă, nu prea știe sau nu vrea să se implice și te ține la distanță? Atunci sigur este din zodiile de mai jos, zodii total nepregătite pentru o relație:

Taur
Taurul ştie că mai are destul timp să îţi găsească pe cineva, aşa că de ce să se grăbească? Este tânăr şi doreşte să se bucure de cât mai multă libertate înainte de a se lega de un loc de muncă sau de o familie. El vrea să poaă ieşi cu prietenii lui şi să nu dea nimănui raportul cu privire la ce oră va fi acasă. Simte pur şi simplu că nu-şi poate trăi viaţa aşa cum îşi doreşte dacă se implică într-o relaţie.

Fecioara
Fecioara acordă atenţie celor mai mici detalii şi este foarte greu de mulţumit. Întotdeauna pare să găsească ceva în neregulă oriunde s-ar uita. Prietenii şi familia acesteai cred ca ea îşi sabotează singură relaţiile sau că aşteaptă pe cel care să fie perfect, lucru cam greu de realizat. Preferă să stea la adăpost decât să aibă apoi regrete.

Citește și: Horoscop special – zodiile toxice din viața ta

Balanţă
Ironic, Balanţa e semnul care urăşte cel mai mult să fie singur. Într-adevăr, el încearcă să găsească pe cineva cu care să îşi împartă viaţa, dar pentru că e atât de serios cu privire la acest aspect, el nu se va implica în relaţii cu nimeni.El vrea să fie 100% sigur de persoana cu care se întâlneşte, să fie echilibru şi să aibă parte de susţinere. E adeptul relaţiilor de lungă durată şi nu e pe care să se implice în ceva dacă nu se simte total pregătit.

Săgetător
Săgetătorul nu poate fi ţinut pe loc şi nu acceptă să se simtă captiv într-o relaţie. Cu siguranţă dacă e semn de aceste lucruri, el va fugi cât de departe poate de persoana respectivă. Angajamentul complet nu e ceva care să îl reprezinte, iar el caută pe cineva care înţelege acest lucru. Probabil doar un alt Săgetător poate călători în lume cu el şi poate fi la fel de spontan.

Peşti
Peştii vor să se implice în relaţii, dar e greu să le placă cu adevărat de cineva. Ei au aşteptări atât de mari de la partener şi relaţie, încât realitatea îi dă din când în când câte o palmă. Ei vor continua să încerce cu mai multe persoane până când va găsi ceea ce îşi doreşte.

Sursă foto: Pixabay

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - pure love 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile ce vor avea mari probleme în dragoste

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.