Horoscop special – zodiile care trădează mai rău ca Iuda!

horoscop - inselat 14082015 1024x1024

Horoscop special – zodiile care trădează mai rău ca Iuda! Te-ai întrebat vreodată, oare din ce zodie să fi fost Iuda? Răspunsul ar putea fi dat de urmașii săi de azi, cele 3 zodii care nu au nici cea mai mică problemă să te trădeze, să te vândă, pentru ca lor să le fie mai bine:

Berbec
Arogant și încăpățânat – Berbecul este unul dintre semnele zodiacale care întotdeauna va acționa după instinct. Deoarece este iute la mânie și răzbunător, acesta se va folosi de orice ocazie pentru a-ți plăti cu aceeași monedă. Deși tu vei crede că securea războiului a fost îngropată de mult timp, el te va lovi exact când te vei aștepta mai puțin. Berbecul te va vinde fără regrete atunci când va avea ocazia să se răzbune sau când acest lucru îi va aduce multe beneficii.

Citește și: Horoscop special – te cere sau nu în căsătorie?

Scorpion
Natura sensibilă a Scorpionului poate acționa ca o sabie cu două tăișuri. Dacă superi acest nativ, fii sigură că vei avea de suferit înzecit. Atunci când un Scorpion se enervează, poate să te distrugă doar din câteva cuvinte. Totuși, adevărata suferință apare atunci când te va vinde fără nicio urmă de regret. Este rebel și extremist și nu se va da în lături de la nimic pentru a-ți arăta că ai greșit.

Sursă foto: teotrandafir.com

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - goodwineslider 90x90Citește și: Horoscop special – vinul preferat, în funcție de zodia ta!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.