Horoscop special – zodiile care vor trăda la final de an

horoscop - tradare 1024x683

Horoscop special – zodiile care vor trăda la final de an. Oricât de mult ne-am dori să nu experimentăm dezamăgirea din partea persoanelor dragi, acest lucru nu depinde numai de noi. Iar atunci când unele zodii chiar vor să dezamăgească, nimic nu le va sta în cale. Iată cele 3 zodii care vor face asta în acest final de an:

Taur
Nativa zodiei Taur va fi predispusă la a-i trăda pe ceilalți și a aduce dezamăgire în această toamnă. Face tot posibilul să îi fie bine propriei persoane și nu îi pasă la ce trebuie să recurgă pentru acest confort. Din cauză că trăiește într-o lume total paralelă și se ghidează după idei fantasmagorice, nu poate fi loială prietenilor săi.

Citește și: Horoscop special – care sunt cele mai sufletiste zodii?

Realitatea nu o inspiră deloc și nu îi place să asculte de nimeni, chiar dacă cei din jur îi vor doar binele. Planurile pe care și le face femeia Taur trebuie să fie urmate exact așa cum spune ea, iar cine nu este dispus să o asculte și să execute poate să se retragă din schemă. Este în stare să se alieze cu oricine, chiar dacă înseamnă să renunțe la prieteni pe care i-a avut alături ani de zile. Într-o relație este dominată de un sentiment exagerat de gelozie, care o poate împinge spre a-și înșela partenerul.

Fecioară
Dacă cei din jur nu sunt capabili să țină pasul cu ea, Fecioara va evita să se uite în urmă și nu va ține cont de nimic. Planurile ei de viață nu trebuie să coincidă cu ale celorlalți, așa că își vede în continuare de drum. Din cauza personalității cameleonice pe care o are, este predispusă la a trăda pe cei din jur. Dacă se află într-o situație care nu îi face deloc plăcere, va renunța la ideea de a se confrunta cu ea.

Nativa zodiei Fecioară nu este deloc o fire optimistă, lucru care o oprește să vadă ceea ce e mai frumos în oamenii din jur. Îi place să pună răul înainte și să își construiască scenarii care nu au nicio legătură cu realitatea. Vede în fiecare om de lângă ea un pericol de care trebuie să se ferească, ceea ce o determină să fie permanent în gardă.

Sursă foto: paginadepsihologie.ro

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - prieteni 150x150Citește și: Horoscop special – prieteniile de nedespărțit ale zodiacului!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.