Horoscop special – zodiile cărora Moș Crăciun le aduce un iubit!

horoscop - christmas 1109638 960 720

Horoscop special – zodiile cărora Moș Crăciun le aduce un iubit! I-ai scris deja Moșului ce ți-ai dori să primești în dar Crăciunul acesta iar pe listă era trecută iubirea? Se pare că Moșul a primit scrisoarea de la tine și, dacă te numeri printre zodiile de mai jos, vei avea parte de iubitul mult așteptat!

Berbec
Schimbări radicale în viața nativilor Berbec, asta pentru că atunci când se așteaptă mai puțin, Făt-Frumos ar putea bate la ușă. Femeile născute sub semnul Focului au parte de momente de romantism extrem, presărate și cu fantezii în dormitor. Un lucru e clar, pe ele toată lumea le va invidia!

Citește și: Horoscop special – zodii care se iubesc, dar locuiesc mai bine separat!

Capricorn
Uitase că există fericirea, însă finalul acestui an îi va aduce Capricornului cele mai frumoase surprize. Sentimentele își fac loc încet, dar sigur, iar persoana pe care o va cunoaște îi va intra la suflet iremediabil.

Vărsător
O persoană specială, de asta vei avea parte dacă ești Vărsător. Nativii acestei zodii își vor petrece Crăciunul în brațele celui sau celei la care au visat o viață întreagă. Iar totul poate culmina chiar cu o oficializare a relației la începutul anului următor.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - temple 714497 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – ce zeitate greacă ești, în funcție de zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.