Horoscop special: Cu zodiile la DOCTOR

horoscop - visiting allergy doctor 1024x683

Horoscop special: Cu zodiile la DOCTOR Fiecare zodie are calităţile ei însă la fel de sigur este faptul că fiecare dintre nativi are şi defectele sale. Pentru a le ilustra într-o modalitate ilustrativă şi amuzantă, va invităm astăzi la un exerciţiu de imaginaţie. Fiecare dintre cele 12 zodii ajunge în faţa unui doctor, cu o problema mai mult sau mai puţin reală.

BERBEC

Plin de viaţă şi foarte pasional, nativul în Berbec, fie că e o doamna sau un domn, se fereşte cât poate de medic. Chiar dacă îl doare în dreapta sau îl ţine în stânga, Berbecul îşi va trage chiloţii peste pantaloni şi va poză în copilul din flori pe care l-ar avea Superman cu Chuck Norris. Dacă ar pleca de pe front ciuruit că o sită, i-ar cere doctorului o bandă de leucoplast apoi ar lua ziua de la capăt.

Citeşte şi: Horoscopul SENZUALITĂŢIi: 50 de umbre ale astrologiei 

TAUR

Galantă că întotdeauna, atunci când ajunge la cabinetul medical, nativul acestei zodii se va prezenţa cu apendicele în mâna şi cu un snop de flori în cealaltă. Înainte de a arată exact unde îl doare, îşi va ruga partenerul să pupe, că poate trece.

Dacă nu se vindecă prin medicamentul sărut, nativul în Taur îşi va declamă suferinţă în metru antic apoi va paşi teatral în cabinmetul doctorului, pentru a constată că ceea ce crede a fi sfârşitul lumii este, în fapt, o banală migrenă.

GEMENI

Plin de imaginaţie şi aş în artă diplomaţiei, nativul în Gemeni va încerca să negocieze până şi la medic. Poate că nu e chiar o gripă, eventual preferă să îi spună o răceală mai păcătoasă şi nici măcar apendicele parcă nu e încă de operat acum, ci e scadent până luna viitoare.

De altfel, îi tuturie gură atât de bine, încât la finalul consultatiei, doctorul va pleca din cabinet , convins că el însuşi e bolnav de cine ştie ce găselniţă.

RACUL

Dramatic şi cu stări de spirit schimbătoare, Racul va face o adevărată telenovelă dintr-o banală durere de măsea. Va mobiliza tot neamul, rudele se vor pregăti pentru Doamne-fereşte iar Racul va porni cu alaiul în spate spre cabinetul doctorului.

Citeşte şi continuarea: Kudika.ro

Foto: hmppr.com

horoscop - Miss Fame1 150x150

Citeste si: Horoscop special: Cei născuţi la CUSPIDE

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.