Horoscop special – zodiile și dragostea în 2018!

horoscop - lovely white and black lifestyles 1

Horoscop special – zodiile și dragostea în 2018! Este aproape gata 2017 și din punct de vedere al dragostei nu prea a fost așa cum ți-l doreai sau sperai? Sau, poate, dimpotrivă, ai aflat ce înseamnă marea iubire? Acum este timpul să vedem ce rezervă astrele la capitolul dragoste pentru anul 2018:

Berbec
Şi anul 2018 va fi unul agitat, însă eşti obişnuită deja cu acest lucru. Vei fi nevoită să te adaptezi unor situaţii noi care par destul de dificile la început, dar rezultalele vor fi mai bune decât te-ai fi aşteptat. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă sau eşti căsătorită, nu sunt excluse contradicţiile şi geloziile din ambele părţi. E necesar să fiţi mai deschişi şi mai sinceri unul cu celălalt pentru a evita despărţirea. Şi pe cât de tensionată va fi prima parte a anului, pe atât de plictisitoare va fi cea de-a doua. Ai tendinţa de a renunţa la persoana iubită din cauza monotoniei din relaţie. Finalul anului e marcat de hotărâri serioase, aşa că trebuie să acţionezi foarte matur atunci când decizi soarta relaţiei amoroase. Dacă eşti singură, trebuie să renunţi la pretenţiile exagerate şi la căderile nervoase, altfel nu se va lipi nimeni de tine!

Taur
Anul 2018 nu va veni cu schimbări bruşte pentru tine de cum se instalează. După lună martie, nativele singure se vor bucura de interacţiuni cu persoane extrem de interesante, iar şansele de a-şi găsi un partener în rândul lor sunt mari. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil vei avea perioade de linişte, dar şi de tensiune maximă. Nu ar strica să comunicaţi mai bine şi să aduceţi mai mult romantism în viaţa voastră sentimentală. Nu permite ca în ultimele luni ale anului să ţi se strice voia bună din cauza unor probleme cu banii. Viaţa amoroasă trebuie clar delimitată de cea financiară dacă vrei ca lucrurile să nu ia o întorsătură urâtă.

Citește și: Horoscop special – orașul tău preferat, în funcție de zodia ta!

Gemeni
Anul acesta vei acorda mai puţină atenţie acestui sector al vieţii tale. Cu siguranţă nu a existat vreun eveniment notabil care să te determine să faci acest lucru, ci pur şi simplu ai alte lucruri mai importante de făcut. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, doar dacă există încredere şi respect veţi reuşi să depăşiţi această perioadă de stagnare. Abia din septembrie începi să te linişteşti şi să fi din ce în ce mai prezentă în viaţa iubitului tău. Nativele singure sunt concentrate pe distracţie şi prieteni, semn că nu îţi vor dori nici în acest an să facă o schimbare în ceea ce priveşte statutul lor.

Rac
Vei începe acest an hotărâtă să îţi meargă bine pe plan sentimental şi să fii fericită. Toată lumea îşi doreşte acest lucru, dar tu ai ceva în plus faţă de ei, nu aştepţi să îţi vină totul de-a gata. Chiar dacă în relaţia de cuplu nu e totul numai roz, ai maturitatea necesară pentru a alege tot ce e mai bun chiar şi din situaţiile neplăcute. Se creează o conexiune strânsă între tine şi partenerul de viaţă, urmând poate chiar în toamnă să bată clopotele de nuntă. În cazul în care eşti căsătorită, fie planificaţi să aveţi un copil, fie să vă mutaţi cu întreaga familie în altă parte. Dacă eşti singură, e posibil ca o persoană din exterior să se bage prea mult în viaţa ta şi să nu te lase să trăeşti aşa cum vrei. Spune stop acestui lucru dacă nu vrei să rămâi singură pentru totdeauna!

Photo via Visual hunt

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - femeiafecioar   150x150Citește și: Horoscop special – Femeia Fecioară, înger și demon în viața ta!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.