Horoscop special – zodiile și dragostea în august 2018!

horoscop - balloon 1046658 960 720

Horoscop special – zodiile și dragostea în august 2018! Ultima lună de vară, ultima șansă la o poveste de dragoste trăită pe malul mării, cu o pasiune pe care numai vara ți le poate aduce în dar. Care sunt zodiile norocoase în dragoste în august?

Berbec
Luna aceasta, ai putea fi ghidată de sentimente, ceea ce nu e tocmai bine de fiecare dată.

E posibil să te îndrăgosteşti de persoana greşită, cu toate că cei din jur te avertizează asupra acestui lucru. Se pare că preferi să dai singură cu capul de probleme, decât să eviţi un eşec amoros ascultând de sfaturile pe care le primeşti. Nici dacă eşti implicată într-o relaţie, situaţia nu va fi prea roz în luna august, mai ales dacă e vorba de o relaţie deja de lungă durată. Orgoliile ies la iveală, iar scânteile nu vor întârzia să apară. Se pare că niciunul dintre voi nu mai este dispus să facă compromisuri!

Taur
Simţi că lucrurile decurg într-un ritm prea alert în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală în luna august.

Dacă ai o relaţie de lungă durată, e posibil ca insistenţele partenerului de viaţă să te sperie. Asta nu înseamnă că nu te vezi alături de el la bătrâneţe, doar că ai mai vrea să copilăreşti puţin. Dacă eşti singură, te bucuri de această libertate mai mult decât oricând şi trăieşti clipa ca şi când ar fi ultima. Poate presimţi că se va întâmpla ceva, însă nu te gândi la rău, poate că vei cunoaşte pe cineva în viitorul apropiat şi poate că acela va fi alesul!

Gemeni
Începi luna în forţă, iar lucrurile par să meargă foarte bine pentru tine pe plan amoros.

Dacă eşti singură, ai toate şansele ca la un eveniment la care eşti nevoită să participi să cunoşti o persoană care îţi va da viaţa peste cap, în sensul bun. Dacă eşti implicată într-o relaţie seriosă, nu vei avea parte de prea multă linişte pentru că vei primi multe reproşuri din partea partenerului. Cu toate că i-ai greşit cu mult timp în urmă, se pare că acesta nu a reuşit nici acum să treacă peste dezamăgirile produse.

Citește și: Horoscop special – 3 zodii suferă în dragoste la final de iulie!

Rac
Luna aceasta va ieşi la iveală o oarecare disperare a ta în ceea ce priveşte viaţa sentimentală.

Se pare că nu mai vrei să fii singură şi accepţi orice doar de dragul de a avea pe cineva lângă tine. Din această cauză, poţi provoca anumite neplăceri celorlalţi sau, mai ales, să te bagi în relaţia altcuiva. Încearcă să fii cât de corectă şi responsabilă poţi, dar şi să asculţi de sfaturile prietenilor.

Leu
Nu îţi mai poţi ţine gelozia sub control luna aceasta.

Din această cauză vor apărea o mulţime de probleme şi multă tensiune în viaţa de cuplu. Partea enervantă pentru partenerul tău de viaţă este faptul că toate acuzaţiile tale sunt pe nedrept, fără să ai nici cel mai mic motiv de a fi posesivă. Cu toate că acesta este stilul tău şi el ştie foarte bine asta, acum exagerezi mai tare decât oricând. Nu va mai rezista prea mult într-o astfel de atmosferă!

Fecioară
Luna august vine cu mult aşteptata relaxare pentru tine în ceea ce priveşte viaţa de cuplu.

Dacă în mod normal eşti foarte stresată de tot ce se întâmplă, acum lucrurile se schimbă în bine datorită concediului sau a vacanţei. Faptul că tu şi partenerul de viaţă vă deconectaţi de la rutina de zi cu zi vă ajută să vă apropiaţi şi să resudaţi legătura dintre voi. Astfel de momente trebuie să existe cel puţin de două ori pe an, altfel relaţia voastră intensă nu ar rezista.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - girl 3006807 960 720 90x90Citeste si: Horoscop special – august aduce iubirea pentru 4 zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.