Horoscop special – zodiile și dragostea în ianuarie 2018

horoscop - winter 3056649 960 720

Horoscop special – zodiile și dragostea în ianuarie 2018. Prima lună a anului poate însemna șansa unui nou început sentimental pentru multe zodii dar și consolidarea relațiilor actuale.

Berbec
Nativele singure ştiu ce vor de la viaţă şi nu se vor lăsa păcălite de nimeni în această lună.

Cu toate că bărbaţii din jurul lor insistă pentru întâlniri, ele nu cedează în faţa oricui. Experienţele anterioare le-au făcut să îşi dea seama ce e prioritar. Pentru cele implicate într-o relaţie serioasă, atracţia faţă de partenerul lor va creşte, iar legătura dintre ei va deveni mai puternică.

Taur
Luna aceasta dai dovadă de multă energie, energie pe care o vei folosi în special pe plan amoros.

Partenerul tău de viaţă se va bucura de atenţia primită din partea ta, cu menţiunea să nu exagerezi şi să nu devii sufocantă. Cu toate că ai o viaţă sentimentală fericită, încearcă să nu te dedici trup şi suflet doar acestui aspect. E foarte important să ai un colţ doar al tău şi să fii independentă!

Gemeni
Anul ce tocmai s-a încheiat te-a făcut să înţelegi multe lucruri în ceea ce priveşte dragostea.

Dacă ai ieşit dintr-o relaţie, luna ianuarie va fi una de acomodare pentru un nou stil de viaţă. Eşti mult mai fericită acum, dar asta nu înseamnă că ai ceea ce îţi doreşti. Dacă eşti implicată într-o relaţie, se poate ca romantismul să fie mai prezent decât alte dăţi.

Citește și: Horoscop special – Saturn în Capricorn, schimbări karmice pentru zodii

Rac
Traversezi poate cea mai frumoasă perioadă a ta pe plan sentimental.

Dai dovadă de multă energie pozitivă, iar acest lucru se simte în relaţia de cuplu. Dacă faci parte din categoria nativelor singure, trebuie să ai mai multă grijă atunci când vine vorba de insistenţele admiratorilor. Înainte de a face orice pas, informează-te cât de cât despre persoana în cauză.

Leu
Nu îţi stă gândul la iubire în această lună şi pe bună dreptate.

Nu e nimic greşit dacă te axezi pe alte lucruri decât viaţa ta sentimentală. Priorităţile tale sunt munca şi banii, cel puţin în ianuarie. Ai nevoie de mai mulţi bani şi vei face orice pentru a-i obţine. Conjunctura astrală e favorabilă, de aceea trebuie să profiţi de ea, restul poate aştepta!

Fecioară
Nu stai deloc rău cu dragostea, ba chiar se poate spune că ceea ce primeşti îţi depăşeşte aşteptările.

Relaţia de cuplu îţi aduce bucurie şi te umple de energie pozitivă, lucru care se va vedea pe toate planurile vieţii tale. Bucură-te de acest vis, nu se ştie cât va dura!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - christmas 2971961 960 720 1 90x90Citește și: Horoscop special – 2018, zodia ta și călătoriile prin lume!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.