Horoscop special – zodiile și dragostea în luna mai 2018

horoscop - woman 438434 960 720

Horoscop special – zodiile și dragostea în luna mai 2018. Încet dar sigur ne apropiem de cel mai frumos sezon al anului, vara, iar dragostea începe și ea să fie trăită și simțită altfel. Pasiune, dor, relații noi, avem de toate pentru fiecare zodie.

Berbec
În această lună dispar tensiunile din relație și totul revine pe drumul cel bun. Ați constatat pe propria piele cât de importantă este comunicarea în cuplu. Chiar dacă eforturile de a vă repara problemele au fost mari, acum vei realiza că nu au fost în zadar. Dacă eşti singură, încearcă să fii mai degajată, să renunți la atitudinea critică şi să mizezi mai mult pe romantism şi feminitate!

Taur
Viaţa ta sentimentală este foarte importantă pentru tine şi în această lună vei încerca să îţi atingi obiectivele. Pentru ca relația să funcționeze perfect, este foarte important să faci anumite compromisuri și să mai lași critica deoparte. Iubitul tău va aprecia foarte mult acest lucru, deoarece tinzi să devii prea cicălitoare. Dacă eşti singură, este o perioadă bună pentru flirt şi experienţe amoroase inedite!

Gemeni
Emani feminitate şi sexualitate, aşa că îţi va fi foarte uşor să îi faci pe bărbaţii din jurul tău să se îndrăgostească de tine în această perioadă. Dacă eşti angajată într-o relaţie stabilă, atunci ar trebui să eviţi pe cât posibil discuţiile în contradictoriu pentru că pot devia uşor către o direcţie greşită.

Citește și: Horoscop special – zodiile care caută relații deschise

Rac
Ai nevoie de mai multă afecțiune, iar acest sentiment poate să devină periculos pentru tine, deoarece ai tendința de a te arunca în brațele primului venit. Este important să nu faci acest pas greșit, deoarece ai constatat de-a lungul timpului că nu. fost niciodată unul inspirat. Așadar, fii mai precaută! Dacă ai deja un iubit stabil, atunci trebuie să găsiți timp de relaxare și distracție, astfel încât lucrurile să revină pe drumul cel bun.

Leu
Riști să rănești foarte ușor partenerul de viață, din cauza faptului că ești mereu cufundată în proiecte și muncă. Însă, luna mai este una favorabilă și veți rezolva probleme de cuplu mai vechi. Însă, totul cu răbdare! Dacă nu ai o relația stabilă, socializarea și distracțiile dese în oraș cu prietenii te pot ajuta să cunoști oameni noi și interesanți. Nu te epuiza la muncă, ci găsește acel echilibru de care ai atât de multă nevoie!

Fecioară
Relația va trece printr-o perioadă mai tensionată, deoarece nativele din Fecioară au tendința de a deveni extrem de cicălitoare. Învață să comunici cu partenerul și să-l asculți! Acest lucru va îmbunătăți considerabil relația voastră. În cazul în care ești într-o relația stabilă, nu este un moment propice pentru a lua hotărâri importante.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - adult 1867485 1280 90x90Citește și: Horoscop special: cea mai atrăgătoare parte a corpului tău, după zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.