Horoscop special – zodiile și dragostea în luna aprilie 2018

horoscop - mask 3233020 1280 1024x662

Horoscop special – zodiile și dragostea în luna aprilie 2018. Capricioasă precum primăvara prin care trecem, luna aprilie aduce o astfel de stare și în viețile sentimentale ale zodiilor. Oare ce zodie va fi cu adevărat fericită?

Berbec
Luna aprilie va fi destul de agitată pe plan sentimental, însă nu îţi displace deloc.

Iubeşti aventura şi eşti gata oricând pentru emoţie şi adrenalină. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, aceasta va fi presărată şi cu bune şi cu rele. Cu toate acestea, eşti mulţumită pentru că nu există monotonie la voi în cuplu. Dacă eşti singură, vei fi mai dornică decât de obicei să flirtezi şi să ieşi cu bărbaţii care îţi dau târcoale.

Taur
Aprilie va fi o lună liniştită pentru tine, cu toate că nu va fi totul roz mereu.

Vor apărea mici probleme între tine şi partenerul tău, dar veţi găsi rapid o rezolvare şi totul va reveni la normal. Dacă eşti singură, astrele sunt de partea ta şi îţi scot în evidenţă tot ce ai tu mai bun penru a putea cuceri pe oricine. Nu va fi greu deloc să îţi găseşti un iubit în aceste zile.

Citește și: Horoscop special – zodiile care nu cred în căsătorie!

Gemeni
Sărbătorile pascale te vor găsi într-o armonie perfectă în cuplu.

Relaţia ta amoroasă pare că se află în cea mai bună perioadă a ei în luna aprilie, aşa că nu trebuie să faci nimic altceva decât să te bucuri. Afecţiunea partenerului faţă de tine aduce o schimbare majoră în bine pentru relaţia voastră. Dacă eşti singură, nu ezita să îi dai o şansă acelui bărbat care îţi dă târcoale de multă vreme.

Rac
Viaţa ta sentimentală nu trece prin cea mai bună perioadă acum.

E posibil ca tu şi partenerul de viaţă să traversaţi o cumpănă din cauza unei probleme externe. Pentru a vă uşura situaţia şi pentru a nu o agrava, e necesar să lăsaţi amândoi grijile la uşa casei. Dacă nu există înţelegere şi suport, atunci relaţia voastră e sortită eşecului. Nativele singure se bucură de liberatate mai mult decât oricând.

Leu
Luna aprilie îţi va veni cu o lecţie pentru tine în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Din fericire, nu e nimic grav, ba chiar vei putea zâmbi odată ce a trecut tensiunea din relaţie. Partenerul de viaţă te va face printr-o metodă inedită să înţelegi că nu ai numai drepturi, ci şi obligaţii. E necesar să cunoşti faptul că nu poţi să ceri de la acesta atâtea lucruri, fără să îi oferi măcar la jumătate în schimb

Fecioară
Viaţa ta sentimentală traversează o perioadă extrem de bună şi frumoasă.

Relaţia cu partenerul s-a îmbunătăţit simţitor şi aveţi planuri tot mai mari pentru viitorul apropiat. E posibil ca o escapadă amoroasă de la finalul lunii să vă aducă o veste extraordinară. Nativele singure au şi ele parte de noroc, pentru că au toate şansele să îşi întâlnească marea iubire la un eveniement la care nici măcar nu voiau să participe.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - a beautiful day 2247264 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodia pentru care aprilie va fi o lună perfectă!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.