Horoscop special – zodiile și dragostea în luna februarie 2018

horoscop - heart 3113186 1280 1024x614

Horoscop special – zodiile și dragostea în luna februarie 2018! Februarie, luna lui Cupidon prin excelență, având în centrul ei atât Valentine’s Day dar și autohtonul Dragobete. Ar trebui așadar să fie o lună extrem de bună din punct de vedere sentimental pentru zodii. Dar așa să fie oare?

Berbec
Toate indiciile arată că luna februarie va fi una benefică pentru tine pe plan sentimental.

Toate relaţiile tale, indiferent dacă e vorba de cea amoroasă sau de prietenie, vor avea o evoluţie spectaculoasă. Nimic nu stă în calea fericirii tale atât timp cât încerci să îţi îmbunătăţeşti abilităţile de comunicare şi ai o mai mare dorinţă de a socializa şi de a te deschide în faţa oamenilor.

Taur
Nu vei obţine nimic cu uşurinţă luna aceasta, cel puţin nu pe plan amoros.

Cu toate acestea, într-un final vei avea rezultatele dorite. E nevoie de câteva compromisuri, dar va merita din plin. Dacă eşti singură şi ai admiratori, încearcă să nu pleci urechea la prima minciună pe care o auzi. Este foarte important ca deciziile tale să nu fie impulsive!

Citește și: Horoscop special – ce se schimbă în bine în viața ta, în 2018!

Gemeni
Luna februarie va veni cu multă acţiune pentru tine, cu toate că nu te aşteptai la asta.

Vei ajunge să tânjeşti după plictiseala din cuplu pe care o urai, dar nu e chiar o tragedie. Vestea proastă e că agitaţia nu e mereu una pozitivă, uneori ea te extenuează şi îţi macină orice urmă de energie. Indiferent de ceea ce întâmpini în cale în această perioadă, e clar că relaţia ta nu poate fi dezbinată.

Rac
Luna februarie va fi destul de dificilă pentru tin în cazul în care ai o familie de întreţinut.

Dacă ai copii, cu siguranţă ei vor fi prioritatea ta. Încearcă să laşi orice alt lucru deoparte pentru a putea fi alături celor dragi atunci când au nevoie. În ceea ce priveşte viaţa ta intimă, e necesar să readuci puţin la viaţă activităţile din dormitor. Nu îţi ignora partenerul!

Leu
Luna aceasta vei fi mai pasională şi mai iubăreaţă decât oricând, şi nu ştie nimeni care e explicaţia.

Indiferent dacă eşti implicată într-o relaţie sau nu, cert este că îţi vine să iei în braţe pe toată lumea. Dacă ai deja un iubit sau un soţ, acest lucru ar putea fi o problemă dacă nu re raportezi doar la el. Dacă eşti singură, un pretendent va fi încântat de schimbarea ta de atitudine.

Fecioară
Viaţa amoroasă nu te satisface deloc şi îi cauţi nod în papură partenerului tot mai des.

Cert este că, nemulţumirea ta ar trebui rezolvată altfel, ori prin despărţire ori prin mai multă comunicare. Din ceea ce se observă, prima variantă ar fi cea mai convenabilă şi benefică pentru tine pe termen lung. Cântăreşte bine lucrurile înainte de a lua o decizie serioasă!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - mission to mars 2645404 960 720 90x90Citește și:  Horoscop special – Marte în Săgetător, cum afectează zodiile?
Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro
Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.